Video d. 27-7 2012

4 kommentarer:

 1. Den frodighed, mængden af forskellige planter og så alligevel sammenhæng mellem det hele. Virkelig flot og aligevel ikke prangende. Det må være dejligt at have så megen skygge at arbejde med.

  SvarSlet
 2. tak og i lige måde med en go' weekend, og tak for kikket :)

  SvarSlet
 3. Skøn skyggefrodighed. Jeg prøver lave noget lignende, men mine skyggebede er desværre osse tørre. Så der skal ikke ret mange dage som disse til at få det hele til se trist ud. Jeg håber der er nogle smarte løsninger i din kommende bog. den er allerede på ønskelisten.. Gad vide om hortensia kan tåle skyggetørke?hmm, måske skulle jeg prøve den.
  Håber du har haft en god tur rundt trods varmen , men du har forhåbentlig aircon i bilen, ellers har det været nogle hede ture du har haft.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 4. Tak for et dejligt morgenkig. Det er den bedste tid på dagen. Den kølige friskhed. .. Mine Hortensiaer har velsignet mig med een blomst... Øv øv øv. De må være frosset meget tilbage denne vinter og skudende var skrøbelige og slatne. Men næste år må der blive en smukt flor
  God dag til alle
  Rikke fra Fyen

  SvarSlet