Der er håb ...

... for de, som ikke har plads, råd eller den fornødne tid til et drivhus. Mindre kan gøre det.

 

20120730_172305

 

En mistbænk er nemlig også fin og anvendelig, og har man et par gamle vinduer, er det ikke svært at eftergøre designet her.

 

Motivet stammer fra en have ikke så langt herfra, og mit ærinde var (selvfølgelig) et rigtigt drivhus til min nye bog.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Der er ofte noget hyggeligt over haver med mistbænke lavet med gamle vinduer. En god nødløsning. Selvom jeg desværre ikke er i markedet for et drivhus, glæder jeg mig alligevel til din bog, som jeg er sikker på bliver smuk.

  SvarSlet
 2. Takker igjen for dine inspirerende innlegg:) Jeg vil gjerne også tipse om et flott hjemmelaget drivhus som ligger hos en familie i Give. Familien driver gården skandihest, og ligger i skovbølvej. Hennes far har en eiendom med en kjempemengde ville orkideer også.
  Om du skulle ta en kikk forbi, så hils henne fra meg. Vi har vært nedom på ferie tre år på rad nå. En flott hage, og flotte mennesker:)

  SvarSlet
 3. Smuk løsning. Når yngstesønnen kan undvære noget græs, bliver der plads til noget lignende i vores kommende køkkenhave.
  Tak for dejligt besøg.

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Det var dog en god ide - en fin løsning, når man nu ikke har - og heller ikke får - et drivhus. Og så såre simpel, egentlig.
  Jeg må se, om jeg ikke kan støve et par gamle vinduer op til foråret.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tusind tak for hilsen forleden, den varmede rigtig meget.

  Dejlige steder du har besøgt de sidste dage, man bliver virkelig inspireret til langt over fingerspidserne. Forventningerne og glæderne til den kommende bog bliver større og større, plus at tålmodigheden virkelig bliver sat på hård prøve indtil november måneden, åh hvor jeg glæder mig

  Pas nu på dig selv, selvom du siger at du har ferie altid, kører du noget af et hårdt program, syntes jeg nok. Alligevel håber jeg på, at vi snart skal se lidt fra Risskov igen, især alle de flotte krukke arrangementer du/I har lavet, det kunne være dejligt.

  Rigtig god dag til dig Claus, men også til Tante Grøn, skal der være en rigtig varm hilsen. Hvor jeg håber, at solen skinner på hende.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Hvilken herlig morgen. Sidder på et vidunderligt hotel i den stockholmske skærgård og vågner lige så stille ... En god kop kaffe og stort velvære ved at surfe rundt på din blog. Og ja jeg har lige sørget for før sommeren at beslaglægge et parti gamle vinduer og planlægger at omdanne mine højbede i køkkenhaven til mistbænke. Glæder mig til det ikke mindst til at læse den nye drivhusbog du er i gang med. Mine forventninger er store :)

  Kh Susanne, Nivå

  SvarSlet