Der skal ikke så meget til ...

... for at skabe intimitet. Se blot den lille hyggelige siddeplads her. Den oser af hygge, ikke mindst takket være det fine sorte plankeværk.

 

claus20120805_073815

 

Der er noget utroligt luksuriøst over sort, og det handler om, at det mørke fremhæver alle andre farver.

 

claus20120805_095642 claus20120805_073649

 

Billederne er taget hos gode venner i Skagen, som jeg overnattede hos i weekenden, da jeg var på drivhussafari i det nordjyske.

 

Opråb

Og så til noget helt andet: Jeg kan fortælle, at jeg nu snart har fotograferet små hundrede drivhuse til ‘Vis mig dit drivhus’.

 

Stort set har jeg været ude i alle kroge af Danmark og også mange steder i Norge. Der er ualmindelig meget at holde styr på, så dette er et lille opråb: Sidder der her i Danmark nogle, som tidligere har været i kontakt med mig ang. deres drivhus og endnu ikke har hørt fra mig, må I endelig kontakte mig.

 

Omkring 8. september rejser jeg op gennem Sverige, og her har jeg endnu ikke truffet nogle aftaler. Så alle svenske venner med drivhuse, som har skrevet til mig: I hører fra mig inden månedens udgang.

3 kommentarer:

 1. God morgen Claus,

  Sikke dog en dejlig lille plet - perfekt til at indtage dagens måltider. Og nu kan jeg altså godt lide denne lyserøde pælargonie - Dr. Ingrid, formoder jeg. Du har ganske ret - det sorte plankeværk sætter lige prikken over I-et.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. En god rejse op gennem Sverige ønskes du. Svenskerne kan også noget med haver :D

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud hos dine venner. Jeg er enig med dig i at det sorte er flot.
  Sikke du drøner rundt og det er godt at du nyder det. At du har været i alle Danmarks hjørner er der ingen tvivl om - igår kom en af mine kolleger og viste mig et foto af dig og en af hans veninder som havde haft dig på besøg og idag da jeg talte med en kollega fra vores kontor i nordjylland, fortalte han mig om sin nabos orangeri og da jeg spurgte om det tilfældigvis skulle i en bog der er ved at blive lavet, sagde han overrasket ja.
  Jojo, jeg modtager bulletiner - gad vide hvem af mine kollegers bekendte du besøger imorgen:o)

  SvarSlet