En stilren havepavillon

Nu hvor mange har fået et drivhus til ophold, tror jeg, at havepavilloner bliver det næste.

 

20120827_105227

 

Jeg så flere på min tur, men hvis jeg skal gå efter min egen smag, må de ikke være for pyntede. Et enkelt design som det viste tiltaler mig.

 

20120827_105317 20120827_105250

 

20120827_105324

 

Jeg har – som I ser – taget nogle detaljebilleder, så nu er det bare at gribe svejseapparatet.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Ja hvorfor ikke; Jeg er gået igang som cementarbejder, så kan jeg vel også klare en smule svejsearbejde ;) Rigtig hyggelig pavillon.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Jeg "nøjes" med at nyde synet af denne lille hyggelige plet. Jeg holder mig langt fra svejseapparater.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. http://hneballehaven.blogspot.dk/2012/08/nu-med-pavillion.html
  I august i år fik jeg en pavillion, den er lavet og leveret af shpavillioner.dk Det er en dejlig pavillion, som jeg er meget glad for. Sofus som laver pavillionerne har selv opfundet hele konceptet, en dygtig ung mand først i 30erne. Jeg synes, han fortjener lidt omtale på din blog.
  Venlig hilsen
  Lisbeth
  Høneballehaven, Samsø

  SvarSlet
 4. Sådan en behøver jeg ikke at misunde nogen, for der står en på kommunens grund inde ved siden af og lige ud for vinduet, hvor jeg sidder her med min computer.
  Kommunens pavillon har tilmed et rundt bord i midten , og så er den en smule mere rustik - især efter at nogle store københavnerdrenge øvede hærværk imod den i en pinseferie for nogle år siden. Det resulterede i, at alle ryglænene nu er fjernet; men den er stadig fin og fungerede udmærket, da mine børnebørn var mindre og ikke måtte bevæge sig alt for langt væk på egen hånd. Ind imellem når de følte trang til at være lidt alene, drog de så af sted med saftevand og kage og legede skovtur derinde efter at være krøbet igennem et hul i mirabellehækken. Hvad de ikke var klar over var, at vi kunne holde øje med dem fra vinduet her.
  Fortsat glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet