Et farvespark

På denne årstid holder jeg vældig meget af de brændte farver og også de gule.¨

 

20120821_130640

 

20120821_130738 20120821_130707

 

Billederne her tog jeg på planteskolen De Kleine Plantage i Nordholland forleden. Den er bestemt et besøg værd, hvis I kommer på de kanter.

 

Besøg hjemmesiden her.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Sikken nogle steder du har besøgt de sidste dage, man bliver godt nok grøn af misundelse når man se disse skønne oaser og sikken en kreativitet der kendetegner disse steder.
  Klematis udvalget ser rigtig spændende ud, lad os håbe at de vil stortrives her i landet. Efter noget stædighed er det endelig lykkes at kunne få Klematis til at gro her, men det har godt nok krævet nogle forsøg.
  Skønne farver du viser her på dit sidste indslag, de er rigtig dejlige på denne årstid, hvor de kan lyse lidt op i landskabet.

  Knus herfra det Midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Ja det er et virkelig skønt sted. Hvis jeg husker rigtigt står alle blomstrene i dette "bed" i potter? Det er vildt imponerende.
  En samling af smukke blomster, men jeg er stadig ikke moden til at indføre de mørkegule og orange i min have.

  SvarSlet
 3. hej Claus,

  du har billeder af mange sjove og fine gule/brændte/orange/røde m.m. - jeg savner sådan en som solbruden, den er aldeles bedårende og findes i flere forskellige farver: en der har lidt af det hele, en gul og en brun - meget smukke allesammen. Dem kunne jeg godt tænke mig at se i 'dit sortiment' hos Bilka.

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 4. Min mor lærte mig, at hvis ikke man havde noget pænt at sige, skulle man holde sin bøtte. Så min mund er lukket med syv segl :0)

  SvarSlet
 5. Jeg tror, at der er mange der godt kan lide de lidt tungere farver her sidst på året. Personligt har jeg det så som så med dem. Jeg har dog selv et par rigtige gule solhatte, som jeg holder meget af.

  Måske man skulle tage en tur i Bilka og kigge :-)

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Smukke, smukke efterårsfarver. Det er utroligt, at vi snart skal til at sige farvel til sommeren. Men du er jo i fuld gang med efterårsløgene, lader det til. I år er det nok pinseliljeløg, der kommer i højsædet hos mig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. aiai så lekkert! Nydelig komponert og veldig morro å se begonia brukt slik.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Jeg glæder mig sådan til at gense dit Flammebed.

  Hjerteligst

  SvarSlet