I fuld gang

Som I ser på billederne her, er der sket noget, mens jeg har været væk.

 

20120830_123157

 

Træerne, hvor det nye drivhus skal stå, er blevet fældet. Det har givet vældig meget lys.

 

20120830_123210

 

Det var dejligt at se, hvor åben pladsen var blevet, og nu er anlægsgartnerne i fuld gang med at grave jorden væk.

 

20120830_123253

 

Har I lyst til at se, hvordan det så ud, før træerne blev fældet, kan I klikke her.

14 kommentarer:

 1. Der sker sandelig noget hos dig (det vil nok være upassende at skrive "for en gangs skyld" - så det lader jeg være med... ;o) - men for søren da for en masse plads der pludselig dukker frem. Glæder mig til at følge forløbet og mon ikke også dine naboer nyder udsigten lidt mere nu? ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg tror ikke, jeg er den eneste der har været på din blog mange.. mange... gange i dag, for at følge med i dit nye projekt.
  Det er spændende, og igen er jeg glad for, på sidelinjen, at se mange af mine egne drømme blive realiseret.
  Ane

  SvarSlet
 3. Det ska bli väldigt spännande och roligt att se det fantastiska växthuset växa fram! :) / Carolin

  SvarSlet
 4. Kære Claus - nu er jeg for en gangs skyld ikke helt enig med den rare fru Friis - det kan da være naboerne nød at være ugeneret bag det grønne.... Til gengæld ja masser af plads. Mange hilsener fra en anonym læser, som glæder sig til at følge med i den videre færd mod det nye drivhus.

  SvarSlet
 5. Wauw ... hvor spændende ;0)

  SvarSlet
 6. Det er blevet sent, men må da lige sende en meget kort kommentar: Skønt for dig, at være godt i gang. Det bliver sikkert super dejligt med frosfrie muligheder.

  SvarSlet
 7. Ja, jeg er nu af den overbevisning, at naboens hus lige stiger med 100.000,- kr. med udsigt til Claus Dalbys have - og inden længe med statsgaranti et superflot væksthus, i stedet for en urskov:-).
  Med kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Husker du at minde dig selv om, hvor priviligeret du er?
  Du kommer vidt omkring i verden og får en masse dejlige oplevelser, og når du kommer hjem igen er haven passet og plejet og smuk at vende hjem til. Du kan købe dig til alverdens ting og planter til haven, det er ikke så meget pengene, men nærmere pladsen der begrænser dig. Af samme grund kan du sætte anlægsgardnere til at rejse drivhuset for dig. Du har succes med din virksomhed og jo mere du lever livet med din hobby jo bedre går det vel også med din succes. Du er sund og rask og kan derfor følge med til det spændende program du af samme grund har planlagt for dig selv. Du har virkelig meget at være taknemmelig over.
  Jeg synes som altid det er super dejligt, at kunne følge lidt med på sidelinien og glæder mig til at følge med i både projekt frostfrit drivhus og alt hvad du ellers har gang i med haven, og glæder mig selvfølgelig til din nye bog.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 9. Kære Malene - beklager, men du har altså ikke fulgt med i timen!!!

  Gang på gang fortæller jeg, hvor privileget et liv, jeg føler, at jeg har. Og du kan tro, at jeg skønner på det. Undrer mig altså noget over din kommentar.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  Det er et spændende projekt i har gang i, det glæder jeg mig til at følge!!:) Til min fødselsdag d. 25 august fik jeg af min viunderlige mand og min skønne familie et junior orangeri. Det er den vildeste gave jeg nogensinde har fået i fødselsdagsgave! Jeg var rørt til tårer!!:)
  Inden længe sætter vi igang med at rive et gammelt skur ned, for at lave plads til orangeriet:) Det bliver SÅ spændende-, og Jeg ser allerede frem til foråret, hvor jeg skal nyde læssevis af timer derude!
  God arbejdslyst til jer, med jeres drivhus projekt!
  Mvh. Mette

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Velkommen hjem til Risskov igen, ja hvis du altså er hjemme. Jeg kan se længere oppe at du har kommenteret allerede kl 5.36 så man kunne godt være fristet til at tro, at du er på vejen igen.

  Dejligt at der er sket noget mens du har været afsted, plads er der ihverfald kommet frem og mon ikke der kommer et rigtig flot væksthus, jeg kan ikke tro andet, når vi kender dig og den stil du står for.

  Endnu en skøn have du har besøgt på din tur. Jeg tror næste gang du skal afsted, vil jeg være en lille mus, som sidder i din lomme og kikker med. Men et eller andet sted er det jo ikke nødvendig for med dine altid vellykkene indlæg, tror man jo at man har været der selv.
  Tusind tak fordi du deler dine oplevelser med mig, det giver mig SÅ MEGET, som jeg har svært ved at sætte ord på. TAK.

  KÆMPE KNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 12. Kære Claus Dalbye !
  Fantastisk altid at følge med her
  på blokken.Det skubber til hele
  havefolket.Men selv om du nyder
  alle dine rejser må vi jo heller
  ikke glemme at det er hårdt arbejde
  og vi er mange der er dig evig
  taknemmelig for alt hvad du viser
  os.Fortsat god rejse-og arbejdslyst
  Venlig hilsen Birgit.

  SvarSlet
 13. Kære Claus, jeg er enig med Pia - tak fordi du tager os læsere med på dine rejser. Det er meget berigende og også for mig er du en stor inspirator! Min ydmyge have ville ikke se ud som den gør, hvis ikke det var for Anne Just og dig - jeg skylder jer så meget!
  Når det så er sagt, så ved jeg også at du sætter pris på os "followers", det må være rart at kunne udleve sin vildeste (have)drøm og samtidig dele den så generøst med sine læsere! Tak.
  Jeg er sikker på at dit nye væksthus bliver utrolig vellykket, og jeg håber du "hiver flammebedet med indenfor" - det ville virkelig være en nyskabelse! (jeg tænker varmbrændt keramik og orange glaskunst...)
  Held og lykke med byggeriet, venligst Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Jo, du kan tro jeg følger med.
  Min kommentar var bare ment som en venlig facination over alt det du har gang i altid, og at jeg er taknemmelig for at få lov til at kigge dig lidt over skulderen og blive inspireret.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet