Nordpå igen

I Belgien nåede jeg denne gang blot Dina de Fermes have, inden jeg igen kørte nordpå. På vejen kørte jeg ind omkring De Carishof, som jeg har gæstet mange gange før.

 

20120825_180614

 

Her bor Hans, Henk og Matthijs i et skønt gammelt hus, som de har restaureret efter alle kunstens regler.

 

20120825_180317

 

Det er altid så hyggeligt at komme her. Ja, jeg holder utroligt meget af at komme tilbage til en have. Dette er jo netop magien; at den bestandigt skifter karakter.

 

20120825_181001 20120825_181155

 

At ejerne har er vældig  kreative lader sig ikke benægte, og de år, jeg er kommet her, er der da også sket flere nye ting.

 

20120825_182318 20120825_182514

 

En have må aldrig blive statisk. Det fortryllende er hele tiden at tilføre nyt. Måske et nyt bed, en ny siddeplads eller et eller flere nye træer.

 

20120825_180221

 

Disse planer kan føres ud i livet om vinteren. Herligt med denne pause fra forårs- og sommertravlheden.

 

Besøg hjemmesiden her.

13 kommentarer:

 1. Så holdt jeg da lige op med at trække vejret - der vil jeg bo! Hovedet summer af idéer og jeg kan næsten dufte efteråret fra billederne og høre vinden og fuglene. Den have rørte noget vældigt i mig, så nu må tegnebrættet frem igen. Bed mærke i de i et bed havde hæk og høje stauder, så går hækken over i mur hvor bedet er løftet i samme niveau så lave stauder får næsten samme højde. Det er jo godt tænkt! Jeg lærer en masse af dine billeder i øjeblikket og er så taknemmelig, Claus. Lærdom er en skat i sig selv

  SvarSlet
 2. For pokker Claus, du kan da blive ved med at tage pusten fra mig. Den ene have mere fantastisk end den anden - jeg tror vi er mange der venter på en bog ;0)
  Fortsat god tur.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 3. Helt igennem fantastisk have. og sikke en ORDEN! Hvordan får de hollændere deres græsplæner i vatter er mig en gåde...
  Har de ingen muldvarpe?
  Jesu Krist, giv mig sådan en græsplæne...

  SvarSlet
 4. Det er jo helt eventyrligt med alle de dejlige haver, du viser os billeder af. Nu håber jeg bare, at du ikke helt glemmer bogen om selskabsplanter, som du lovede os i foråret. Den kunne jeg godt bruge foruden en bog om såning af stauder og sommerblomster.
  Venlig hilsen
  Ida

  SvarSlet
 5. Det er jo helt eventyrligt med alle de dejlige haver, du viser os billeder af. Nu håber jeg bare, at du ikke helt glemmer bogen om selskabsplanter, som du lovede os i foråret. Den kunne jeg godt bruge foruden en bog om såning af stauder og sommerblomster.
  Venlig hilsen
  Ida

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Hvor ser det dog smukt og idyllisk ud. Rendyrket nydelse.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Det er da en helt fantastisk have, stringent, stram og dog så levende. Jeg kan godt forstå at du aldrig er træt af dit arbejde. Jeg ville følge mig så heldig hvis jeg fik lov at se alle de fantastiske haver du viser.
  De bedste hilsner Næsten Naboen fra Riisvangen

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Sikke mange billeder, der lige må nærstuderes og granskes i detaljer!
  Virkelig skønne haver - hilsen Pia

  SvarSlet
 9. For noen fantastiske hagebilder! Det gir virkelig ro å betrakte disse hagerommene og jeg er imponert over vakkert alt er gjort. Takk for at du deler!

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Jubi, nu viser du en have i Holland, hvor jeg rent faktisk har været og i år - d. 6. juni. Det er bestemt en fin have og fik jeg ikke lige taget en masse billeder, der alle er helt fantastiske. Kun ros til overs for design, plantevalg og og og og og :-)

  SvarSlet
 11. Tak Claus, fordi vi får lov at følge dig på dine ture. Det er bare så inspirernde og spreder så meget glæde :-)

  SvarSlet
 12. Kære claus Dalby,

  Helt fortryllende - sikke en have - det er fantastisk smukt!!!

  Mange hilsner

  Jan

  SvarSlet