Video d. 17-8 2012

10 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt og eventyrligt.
  Venlig hilsen BirgitteMN

  SvarSlet
 2. Meget smukt. Jeg vil glæde mig til i morgen!

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tak for en skøn video, altid dejligt at følge med dig i din have--
  Du er nu god til at sammensætte blomster/planter, så det bliver "helt rigtigt"
  god weekend til dig
  hilsner jmn

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dalbye!
  Dejligt med denne skønne video.
  Det har været savnet.Vi er jo
  efterhånden meget forkælede.Det
  er hver dag som en vitaminind-
  sprøjtning at følge dine skønne
  indslag.Håber du passer godt på
  dig selv,så vi kan nyde dit store
  arbejde i mange år.Jeg er sikker
  på at du er med til at verden
  bliver et ednu bedre og smukkere
  sted at være.Tak for det.
  Venligst Birgit.

  SvarSlet
 5. Kære Claus...
  Tusind tak for din inspirerende måde at være på.
  Rigtig god weekend...
  Masser af blomsterhilsener fra
  Susanne Schat-Holm
  www.fruholm.dk

  Ps. Jeg har en ide til dig til en ny bog:
  Vand i haven...?

  SvarSlet
 6. lykkelige haveejer der kan vande sådan.!
  fortryllende morgner, når man går rundt med dugvåde tæer og dufter til alle ploxene.,
  Jeg er "møjmisundelig" på dine purpursolhatte. Jeg må kæmpe hvert forår for at få mine frem, de er ved at blive skygget ihjel af diverse forårsplanter især akelejerne. Og jeg tør vædde på du har dobbelt så mange planter i bedene, hvodden bærer du dig ad??
  Forhåbentlig kan du nyde weekenden hjemme i din have, "de" lover overdådigt sommervejr de næste par dage.
  God weekend derude i haverne.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  super skøn og fantastisk klip fra din have, det er dejligt at se hvor flot det hele står.
  Jeg sukker også dybt af misundelse over at se dine flotte purpursol, som er noget af det flottest i haven nu, men mine planter er nærmeste blevet helt væk og nogle er ikke med en end 10-15 cm høje og blomster stort set ikke. hvad pokker gør jeg lige forkert?

  Hilsen Busk

  SvarSlet
 8. Kære Busk - du husker vel at gøde?

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Dejligt at gense noget fra din have.Tak for levende billeder.
  Ja der er en hel speciel stemning når man bevæger sig rundt i haven en meget tidlig morgen. Stilheden, friskheden, duften, lyset og skønheden, når solens første spæde stråler rammer dugdråberne. For slet ikke at nævne spindelvævene, rene kunstværker. Smukt ser der ud i din have. Så smukt. Glæder mig til mere i morgen.
  God havedag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 10. Hej Claus,

  Tak for dejlige billeder - og især af denne skønne purpursolhat. Den har jeg planer om at plante her i efteråret. Så må jeg se, om den vil hos mig - men jeg må jo så huske at gøde, kan jeg forstå.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet