Video d. 18-8 2012

3 kommentarer:

 1. Tak igen, Claus for et skønt kig i din skønne have.

  Min ser lidt afpillet ud her i august, så for tiden arbejder jeg på papir med, hvad jeg snart skal have sået og købt ind af planter, så haven ikke bare er skøn indtil august.
  Blå phlox især holder jeg også meget af, men det gør rådyrere også. SUK! Ikke desto mindre glæder jeg mig meget til at så en ny slags, ny i det mindste i det frøfirma, som jeg handler med , når jeg er i USA. Det er en phlox drummondii 'Blue Moody', som skulle få blomster i forskellige nuancer af lavendelblåt. Hvor jeg skal have dem, ved jeg ikke rigtigt. Måske ender det med et stort murerkar på min terrasse der, hvor de andre planter står, som jeg lukker ind efter alle kunstens regler bag havemøbler, når jeg går ind om aftenen. Gæt hvorfor!
  Fortsat glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Så blev det lidt småt med lyset, og opholdet i haven lakker mod enden, for idag. Tid til dagens ´Dalby-delight´. Din have er så skøn at se på. Så mange skønne planter side om side. Og åhhhhhh sikke dejlige Hosta du har. Pas hellere på dem så de ikke bliver væk (læs; ender her hos mig.. ;o)
  Vidunderligt gensyn. Tak.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Hej Claus,

  Skønne hosta - jeg har søgt tilbage i dit arkiv og fundet et billede, hvor de står i skøn forening med hvide juleroser. Det har jeg planer om her i efteråret at plante i smuk forening under et gammelt kirsebærtræ. Håber, det bliver godt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet