Video d. 19-8 2012

12 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Helt sjovt at se den første nye video efter man har set din have. Nu ved jeg helt præcis hvor i haven du har gået :-) Klar bedre med lyset når solen ikke er direkte på, det gør det lidt sværer at tage de gode billeder.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jeg elsker at blive forkælet med dine videoer, som du skal have stor tak for. Jeg nyder dem i lange drag. En kæmpestor inspirationskilde, når nu ikke man kan have sin daglige gang i din skønne have.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Din have frembyder mange sensationelt smukke syn, men intet.....I-N-T-E-T overgår dine violfrøstjerneskyer her i august <3 <3. Deres poetiske udtryk er noget af det mest delikate, graciøse og æteriske, man kan forestille sig. Den blomst må være Guds gave til havefolket.

  Selv har jeg kun små forkølede og pistne grupper af violfrøstjerner, men den bør virkelig, som du gør, - plantes i store, fede bestande. Så er den utrolig effektfuld og en stemningsgiver helt udenfor kategori.

  Udover dine violfrøstande elsker jeg også dit positive og optimistiske livssyn. Her tænker jeg på din udtalelse om, at foråret jo næsten er lige om hjørnet:o) Gid Bilka også kunne sælge Dalby-livskunst/livsglæde på flaske eller i tube:o) Så ville jeg købe et stort parti, når mørke og ruskomsnuskvejr sætter ind:o) Herefter ville jeg tage en overdosis hver dag indtil vinteren var forbi.....:o) :o) :o) :o)En "CD- OD":o)

  Knus fra en CD- og violfrøstjernefan, der har det en smule småvarmt, for at sige det på jysk......

  SvarSlet
 4. skønne video, og det er nogle rigtige smukke venusvogn du har ,jeg skal vist liige se videoen igen og lytte godt efter navnet,for den skal på ønskelisten.
  Dine havegæster har da haft det flotteste vejr i din have. Men det var nok for varmt til alferne, du viste i går, kom frem. De morgendug billeder var bare eventyrlige.
  smeltende varme hilsner
  Gunvor

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Jeg bliver altid så 'øv' når du siger 'det var et lille kig på ...' - for man må bare have mere! Skal du ikke snart lege mere have med Danmarks Radio?
  Dine venusvogn er fantastiske og store skyer af violfrøstjerne gør det ikke mindre guddommeligt - ærgerligt jeg ikke var indbudt til Dalby-søndag, håber min tid kommer!
  God aften
  Venligst Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tusind tak for endnu en lækker havevandring, på video. Meget smukke Violfrøstjerner. Jeg skal uden tvivl ha´ dem i haven IGEN, næste år. Hvor de dog lyser op. Har dem under min kæmpe Blodbøg, og de er fantastisk flotte mod den mørke bark
  Kære Tante Grøn, en CD-OD´er tror jeg ikke er muligt! Man kan ganske enkelt aldrig få for meget CD, men jeg tror, jeg forstår hvad du mener :o) Ville også meget gerne ha´ denne CD-´eliksir´ stående på mine hylder, til fri og ofte afbenyttelse på vemodige og mørke dage <3 men så er bloggen heldigvis indenfor rækkevidde. Varme tanker og ønsket om en dejlig vinter til dig Tante Grøn.
  Claus Dalby, hvordan vedligeholder jeg den røde farve på Hortensier. Mine bliver blå med tiden. Véd at man kan tilsætte vandet et stof for at de KAN blive BLÅ, (eller plante i ren spaghnum), men hvordan omvendt? Æælsker blåt, men vil gerne bibeholde farven på mine pink/bordeux Hortensier.
  Rigtig god mandag, i et helt fantastisk sensommer-vejr ;0)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Kære Iris - Tak for dine altid hyggelige kommentarer. Hvis du tilfører jorden kalk, bliver dine hortensiaer mere rosa/røde.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Mange tak for dit råd. Så er spørgsmålet, tilfører jeg kalk om foråret? Eller måske flere gange i løbet af sommeren?
  Det er altid en stor fornøjelse at kommentere på en så givende og livsbekræftende blog som din ;o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 9. Kære Iris - gør det gerne både forår og efterår. Kh Claus

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Super. Endnu engang mange tak. Regner med at kunne finde frem til et doserings-mål pr. plante .....
  Planen var, at plante ´røde´ hortensier rund om Magnolie ´Genie´, men det går jo så ikke, når Magnolien skal vokse i ren Spaghnum! Suk, så må vi finde på noget andet .
  Tak for hjælpen. Kh, Iris.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  jeg takker af hele mit hjerte for en vidunderlig dag i din have,her bliver man aldrig træt af at opservere,jeg må beundre din vilde have i de stramme hække det er super fantastisk.Men ikke kun haven skal roses det skal du også ,du er så åben og venlig at lukke os almindelige ind i dit privat univers og så en søndag hvor du skal lade op til en endnu travl uge med rejser og alt,men inden jeg slutter vil jeg lige sige tillykke med de 25 flot gået og du ser jo rasende godt ud.
  Mange hyggelige hilsner
  Madame Rosa
  Maj-Britt,Ringkøbing.
  PS jeg er meget stolt over at få lov til at følges med din gode veninde Inga.

  SvarSlet
 12. Kære Iris,

  tusind tak for din søde hilsen og ønsket om en dejlig vinter:o) Selvom din hilsen var varm, virkede ordet "vinter" dejligt svalende her i den tropiske lummerhede:o)

  Ja, hvor er vi priviligerede, at vi har Claus` blog til at hjælpe os igennem vinteren. I den mørke, kolde tid, har jeg mere brug for dette univers, end på noget som helst andet tidspunkt Skal vi ikke bare aftale, at vi alle hjælper hinanden igennem de blomsterløse måneder her på bloggen?:o) <3 <3 <3

  Kære Madame Rosa,

  jeg kan sandelig godt forstå, at du var glad for at kunne følges med Inga ned til Claus, for hun er et pragtfuldt stykke kvindfolk:o)

  Kære Claus,

  hav en rigtig dejlig og uforglemmelig tur til Holland endnu engang. Danmark er dit fædreland, men det er vel lige før, man kan kalde Holland for dit "moderland", selvom du i bund og grund jo er anglofil?:o)
  Glæder mig som altid til at læse dine rejseskildringer og nyde dine fotoreportager fra det fantastisk spændende haveland. Hvor er det skønt, at vi har sådan en myreflittig arbejdsbi, der flyver ud og samler nektar til os. Tusind tak for det. Det er vist det man kan kalde "overskudsdeling".

  Tropevarme hilsner til alle der sidder og sveder derude

  SvarSlet