Video d. 5-8 2012

8 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Synes det er utroligt flot.
  Kan godt lide at du har så mange blandede blomster i potterne,og ,arrangeret dem,så man skulle tro alt var plantet i jorden :)
  Dine klatreplanter pynter flot op i dit væksthus :)
  Ha en dejlig søndag :)
  MVH
  Greta

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tusind tak for endnu en pragtfuld video. Det er helt enestående smukt med "landløberne", der slynger sig op af dine buer og bliver til "luftløbere". Når de løber opad er de allersmukkest, men at de kan løbe SÅ højt, havde jeg end ikke i min vildeste fantasi forestillet mig.

  Hvor er blåt/lilla frækt og raffineret sammen med lime. Det er virkelig en lækker farvekombination.

  Det har været en meget meget travl sommer iår, - ikke mindst i haven. Men her i august plejer der at falde en smule mere ro over tingene. Rent havemæssigt handler august jo "blot" meget om at holde blomstringen oppe og ukrudtet nede. Så forhåbentlig bliver der igen lidt mere tid til at nyde noget tilbagelænet, afslappende bloggardening her hos dig.

  Håber at du og alle I andre derude nyder det vidunderlige søndagsvejr.

  Kære Pia Midtfyn,

  tusind tak for dine altid så søde hilsner.

  De kærligste grønne hilsner til alle fra en lidt brugt tante

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Tak for dinne dejlige videoer, det er lige det man har brug for her hvor vinteren ennu lader sig merke.
  Ja man kan se at du har god hjelp,Ana ved lige hvad der skal góres!!!
  Jeg tror at dine tropaelum blomster flot paa trods af gódning , jeg har dem i min have paa mager jord og er altid stopfulde af blomster naar bare de faar sol og varme
  Hilsen A. Bonairensis

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  og mange tak for endnu en video.. Jeg forstår ikke, hvordan du formår at have tid til at lave så mange gode indlæg på din blog.. Jeg har været meget inspireret af de seneste videor. Jeg har en stor mængde limegule hostaer, som jeg nu overvejer at sætte i det blå og lilla bed. Jeg vil sige mange tak for weekendens kig indenfor...
  Kh Michael

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Vidunderlig video, fantastik kik nede fra væksthuset og op langs huset og ligeså denne anden vej, man kan virkelig blive misundelig på alle de dejlige krukker, planterne og en fantastisk indretning.
  Dejlig at du har de fantastiske folk til at hjælpe dig, når du er på farten, de er helt uundværlige og er guld vær.
  Men man skal ikke glemme den ildsjæl som du er, for uden din kæmpe energi og vilje, var der ingen have og ingen arbejdspladser.

  God dag til alle, især mine havevenner på Mors hvor der er godt at se, at hun kan begynde at slappe "lidt" af.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Kære Claus Dalby,

  Det er virkelig imponerende at se dine landløbere, har set dem som frodige, men dette syn og navnligt farven gør alt til "skamme" fantastisk!!

  Ligeledes er farve kombinationerne så delikate, i din krukkehave - meget dejligt at kigge på - din "hvide nedsunkne have" er ufattelig smuk, men hvad du viser på seneste video er også underskønt. Imponerende hvad du udretter af af skønhed i dit virke, tak for du deler det så gavmildt ud.

  Mange hilsner
  Jan

  SvarSlet
 7. Hej Claus,

  Tusind tak for kigget. Sikke dog en overdådighed og frodighed - de gule klatreplanter er ganske bjergtagende. De ville være guf for alle mine dræbersnegle.

  Utroligt, at du orker at blive ved med at forkæle os i så rigt mål. Men herligt!!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Jaaah, hele tre indlæg om krukker - skønt!

  SvarSlet