Der er tryk på …

…i disse dage. I går havde jeg besøg af et stort tv-hold fra DR. Omkring en halv snes mennesker.

 

De var der for at lave et 40 minutters program, hvor man både kan sige, at jeg spiller en hoved- og en birolle. Det lyder nok lidt kryptisk, men er ikke desto mindre rigtigt.

 

Jeg kan ikke fortælle, hvad programmet handler om, men det bliver sendt i løbet af efteråret.

 

Her til morgen klokken syv tog jeg færgen fra Aarhus mod Sjællends Odde og kørte til Skåne, hvor jeg i dag har fotograferet fire drivhuse.

 

Nu er jeg nået til Bornholm. Her skal jeg være de næste par dage, hvorefter jeg tirsdag morgen returnerer til Sverige.

 

Så går turen op gennem landet til nord for Stockholm, og ærindet er (selvfølgelig) fotografering af drivhuse. Jeg kører tilbage til Danmark næste søndag.

 

Jeg har rigtig mange bolde i luften og tror og håber på, at jeg har fået fat på alle de svenske drivhusejere, jeg tidligere har været i kontakt med. Er der nogle, som endnu ikke har hørt fra mig, er det en forglemmelse fra min side. Så må I endelig sende mig en mail.

 

Kender I nogle helt særlige svenske drivhuse, må I kontakte mig. Egentlig har jeg lukket for tilgang, men er der nogle unikke huse, kan jeg måske godt føle mig fristet til at køre forbi.

 

Vender tilbage i morgen. Med billeder …

11 kommentarer:

 1. Nyd nu det svenske. Det er et fantastisk land med rigtige mange maleriske steder.

  SvarSlet
 2. Vi har både vinterträdgård och ett litet växthus som vi gjort själva och bor i Stockholmstrakten.

  Hälsningar
  Mariana (med keramik hönsen)

  SvarSlet
 3. Kære "Claus Klematis",

  sådan omtalte din blomsterkæreste, - Anne Just dig altid, når vi var så heldige at få en blomstersnak med hende, under havebesøg i Hune. Det er et sødt og mundret navn:o)

  Hvor bliver det spændende at se, hvilket program, du har deltaget i. Jeg gætter på, at det er tv-køkken, hvor du laver slankeopskrifter sammen med Brødrene Price:o):o)

  Jeg fristes til i et kærligt drillende tonefald at skrive "Hvad skal du så lave resten af ugen?" men nej, det hektiske program du har, er slet slet ikke noget at spøge med. Det kræver virkelig sin mand, at holde alle de bolde i luften, som du gør. Multitasking og boldjonglering på højeste plan.

  Jeg håber, at du trods stor travlhed, får tid til at nyde de smukke og unikke pletter på verdenskortet, du skal besøge. Jeg elsker Bornholm og jeg elsker Sverige. Jeg gætter på at motiverne står i kø, for at blive foreviget af dig og dit magiske kamera.

  Som sædvanligt glæder jeg mig meget til at følge dig på din opdagelsesrejse og have/drivhusekspedition. Kan man ikke godt sige, at du er "Rejsende i skønhed"? Det er fantastisk berigende at være med dig på tur. Det er en stor gave, at få lov at dele dine pragtfulde oplevelser med dig i form af billedreportager her på bloggen.

  Hils den smukke bornholmske blomst Zep, hvis du møder hende på din vej:o)

  Nu har vandkanden og jeg en aftale. Haven er SÅ tør at det er ved at være kriminelt.

  Hav en dejlig tur on the road again.

  Septembersøndagshilsner til alle

  SvarSlet
 4. Du må endelig besøge Gunillaberg hvis du får tid! Skønt der ikke er noget drivhus (endnu) så er det en enestående smuk have med mange helt unikke indslag - noget helt særligt - som alt hvad Tage Andersen rører ved.

  Weekenden d. 7. - 8. oktober kunne du, og andre interesserede af din blogs læsere, passende kigge herud på Vilhelmsdal, hvor jeg har åbent i Pejse Salen og Atelieret i forbindelse med SPORKUNSTEN - et arrangement for de professionelle kunstnere i Aarhus Amt. Jeg vil ved samme lejlighed tilrettelægge en Kunstrunde, hvor man kommer rundt på hele ejendommen, søen rundt og gennem skovhaven, så der også er lidt for de haveinteresserede :-)

  Fortsat god rejse!

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Sikken et program du igen lægger for de dage der er gået, men sandelige også den kommende uge. Man taber godt nok helt pusten.
  Rigtig god tur rundt på Solskinsøen og på din vej rundt i det svenske.
  Jeg glæder mig til at se det flotte resultat der med garanti kommer ud af det KÆMPE arbejde du lægger i denne helt sikker skønne bog.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  P.s Til dig Tante Grøn God tur rundt med vandkanden.

  SvarSlet
 6. Kære Tante Grøn,
  Jeg bliver altid i så godt humør af at læse dine indlæg.
  Du har et meget finurligt og betagende sprog, der begejstrer mig.

  Tak for det

  Kære Claus,
  Sikke et program! Jeg glæder mig til at følge med:)

  Kh Christina

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Ja, .........lige et øjeblik, skal lige ha´ sveden tørret af panden! Det er dog noget af et program du her fremlægger, ´Rask må det gå´!Fart over feltet, og så efterlader du os med denne enorme nysgerrighed og spænding, hvad mon TV-programmet handler om? Ja helt bestemt kan det ikke være ´Her er dit liv´ for dér slår sølle 40 minutter ganske enkelt ikke til ... :o) ;o) :o) Blomster???
  Ønsker dig nogle dejlige dage, og glæder mig til billeder ;0)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 8. Kære Christina,

  tusind tak for dine meget søde ord. JEG bliver glad, når jeg møder venlighed...... så tak for din venlighed.

  Luftfingerkys fra konen i bakkerne

  SvarSlet
 9. Spændende med et nyt program på DR med Dig Claus i rollerne. Ja måske kunne det omhandle slankemad i samspil med haveidéer.
  Håber ihvertfald du vil være så rar at gøre os opmærksom på tid og titel så snart vi må vide mere. Det må bestemt ikke forglemmes.

  Gode havetanker med "septembers himmel er så blå..." fra
  Helle Aa. Sydfyn

  SvarSlet