En fantastisk busk

Jeg er rigtig glad for nu at kunne præsenetere det skønne glasbær, Callicarpa, med de smukke blålilla efterårsbær i Bilka. Og tilmed til en meget lav pris, blot kr. 99,- Det er billigt!

 

Husk også Bilkas flotte udvalg af forårsløg.

 

 

image

8 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Dejlig busk som også findes her på matrikel, men jeg har bare det problem at vinteren som regel er lidt hård ved den.
  Mange af dine dejlige forårsløg har også indfundet sig her bla. lyserøde perlehyacinter, hvide allium, orange tulipaner og meget andet. Men lige knap de mængder som du hjemføre. hihi. Det rækker koncentrationen ikke til, desværre, men mindre kan også gøre det, hvis de bare bliver sat rigtig.

  Forsat god aften .

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hvor er det altså en flot annonce - billedet med dine Prydløg er smukke ud over al beskrivelse - og mon ikke jeg kan klemme endnu et par løg ned :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender en dame der har STOR STOR interesse i løg. Hun køber og får og nogen gange, ja sågar låner.. Hun har det som folk der ikke helt kan styre sig, eller få nok af noget . Løg er hendes pasion, svaghed, et øm punkt Ja en besættelse .I denne tid hvor det gælder løg i Bilka og have centret, kan jeg gå hen og blive helt nervøs. Hun kan leve af vandgrød , bare der kan komme løg i kurven eller ratter og sagt vognen. Hun glemmer tit at når et løg er købt , ja så skal det jo også i jorden. Hun tilbringer det meste af september og oktober på alle fire, dog med en vis tilfredshed i blikket. Hvis nogen har taget på løg lægning , må det da være hende..Jeg har sagt til hende at hun da kan hyre sine evner ud og forskønne og enda tjene en lille slat, Et lille firma ved navn TG løglægning "Rykker ud til både stort og småt" Tænk engang hvor dejlig det ville være hvis denne dame lå i ens have .. Sikke et forår.. Jeg håber at denne dame med det tilfredse blik , vil gøre mig selskab i keukenhof Holland til maj. Tror ikke det kræver store overtagelses evner.. kys og kram..

  SvarSlet
 4. Hej Claus!
  Tack för din trevliga och upplysande blogg! Det var verkligen en spektakulär buske du visar. Så synd att vi inte har Bilka här i stockholm, då hade jag åkt och köpt den bums! Ha det gott.
  Titti

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Ser til min meget store glæde at du slår et slag for Glasbærbusken i Bilka :) Min mor fik sin for 15 år siden og da jeg fik have var den mit hedeste ønske. Det er en af de smukkeste efterårsbuske. Den lyser op og folk tror sjældent den er ægte. Har aldrig kunnet forstå den ikke var mere udbredt - har ofte brugt den som værtindegave (man kan opformere fra stenfrugterne men TÅLMODIGHED!)Nu har min lillesøster endelig fået sin have - så kan jeg jo hente en i Bilka, takket være dig ;)

  SvarSlet
 6. Ups der røg også lige for 1200 kr løg i kurven! Idag går turen til Aldershvile for at anskaffe nogle af de nye løg som Bilka ikke har. Håber forårsfloret kommer lige tilpas til vores bryllup d.17 maj - at kunne pynte med egne blomster ville virkelig være en tilfredsstillelse ud over alle grænser. Så mangler jeg bare en gartner så dygtig til at binde som din Ana.

  SvarSlet
 7. Prisgaranti ? Sælger Bilka dem så til samme pris som her ?
  http://www.blomstenogkrukken.dk/product.asp?product=403

  Til kun 50 kr, lyder næsten for godt til at være sandt
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Jeg må medgive at det er en fin busk med fantastisk flotte blomster og dekorative frugtstande, men, med nysgerrige hunde som både spiser jordbær, tomater, og æbler i læssevis, tør jeg ikke ha´ Callicarpa her på matriklen, da bærrene er giftige at indtage :o(
  Kh, Iris.

  SvarSlet