En fin udstilling

Ofte skal der ikke så meget til. Med den rette sans kan man nogle gange anvende ting, som andre straks ville have kørt på genbrugspladsen.

 

20120909_174525

 

Stella kan få noget ud af det meste, og for eksempel har hun her brugt en udtjent bænk til en lille pelargonieudstilling.

 

Hos mig ville det ikke gå, men her i Stellas romantiske have er installationen perfekt.

7 kommentarer:

 1. wooow det ser godtud og en rigtig god ide.
  knus maj-britt

  SvarSlet
 2. Halløjsa
  Jeg har en gammel havestol som er farlig at sidde I - den må straks dekoreres med et par duftpelargonier og græsser.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 3. Mycket vackert, och ser ut här så härligt. Men som du säger, den slitna stilen passar inte in alltid, men när den gör så blir det så underbart, som en eloge till livet som går förbi.

  SvarSlet
 4. Så rigtigt. Det er i detaljen sjælen skabes…og i mange haverum kan skæve tanker og ukonventionelle ideer bibringe haven en oplevelse af at være helt sin egen. De løsninger kan ikke uden forbehold kopieres ind andre steder, og netop dét gør dem interessante. Hver have har sin logik og sit regelsæt, som sætter dagsordenen for, hvad der i pågældende haverum virker som en understøttelse af helheden, en trist afstikker eller et flabet twist. En frønnet havebænk virker vidunderlig uhøjtidelig og charmerende i dette haverum, men dens slidte ydre i andre ville virke modfaldende og sjusket.
  Havemagien opstår efter min overbevisning netop, når haveejeren erkender sin haves sjæl og kontekst - og arbejder med hvad der gør pågældende prik på jorden til noget særligt. Vedstår dens omgivelsers udtryk (om de så er nyskabte, selvskabte eller uændrede). Men naturligvis er alt en smagssag. Jeg bifalder blot, når den overordnede idé og linje gennemføres og en afklaret ro opstår. Når haven og bygninger understøtter hinanden og forstærker det efterstræbte udtryk.
  Derfor skønt at henrykkes over de unikke haveoplevelser man møder udenfor sin egen havelåge. Erkende at man sagtens kan begejstres over andres løsninger uden de derfor nødvendigvis passer til egen have og kan implementers der.
  Og så har det der er uladsiggørligt og uopnåelige vist altid en særlig glans…

  SvarSlet
 5. Kære Katinka - din kommentar er en af de bedste og klogeste kommentarer jeg har fået på denne blog. Tusind tak ...

  SvarSlet
 6. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet