Endnu en video d. 2-9 2012

6 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Det er bare så smukt, at ´vandre´ med dig rundt i din have, og samtidig er det så dejligt at tænke på, at så mange ´gamle/gammeldags´ planter har fået en ny æra, om jeg så må sige. At du i den grad er med til at holde kendskabet ved lige, så mangen en staude ikke bliver glemt. Det er så vigtigt. Tak for det. Og sikke du forkæler os, levende billeder TO gange idag ;o)
  Snebynken må jeg se at få fat på, den er både flot og dekorativ.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Claus !!dejligt, dejligt !!!nu mangler vi lige flammebedet , og krukkerne og.....det er ikke til at faa nok!!!
  Tak!!
  Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for 2 dejlige videoer fra din skønne have. Sikken en frodighed, man taber godt nok pusten med sådan et blomsterflor her den 3 september, hvor vi er startet op på efterårsmånederne og hvor mange haver begynder at blive lidt sløve i betrækket, men absolut ikke din.
  Din og dine ansattes utrættelige kamp med at klippe færdige og visne stauder og lignede ned, viser sig nu som en frodighed ud over alle grænser. Det kan alle vi andre "havetosser" jo lærer rigtig meget af, så man ikke få en have der virker lidt død i sværen på denne årstid.

  Rigtig god dag til dig og alle i andre derude bag skærmene.
  Men især en stor hilsen til mine havevenner Jytte og John på Mors.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare smukt ud. Rigtig flot.

  SvarSlet
 5. Vidunderlig - ja det er sant det er rolog og fredelig med hvit/grått jeg anlegger hvit i halve min hage, men er ikke så modig at jeg tør ta vekk hele plenen foreløpig ;) Forelpig har jeg bare jobbet med denne hage i to sesonger så det er langt igjen ;)

  SvarSlet
 6. Kaere Claus! Ännu en gång hjärtans tack för dina härliga videos och vackra bilder från din trädgård och inte minst från dina haverejser. Jag önskar att du kunde förstå vilken otrolig glädje du skänker åt människor som jag, som för längesedan passerat livets middagshöjd och funnit en helt ny värld som du förmedlar. Nu ville jag så gärna veta: vad heter de höga,ståtliga rosa blommorna som står i givakt bakom den fina metallbänken?
  Ha det bäst hälsar Margareta i Särö

  SvarSlet