Jeg drømmer …

… om forår, og nu er vi i gang med forberelserne.

 

20120520_065646 20120520_065440 20120520_065602
20120520_163604 20120520_065535 20120520_163424
20120520_065636 20120520_065515 20120520_054120

 

Løg i tusindvis skal lægges, og mange af mine yndlingssorter fås jo i Bilka. I dag skal jeg ud og se, hvordan udvalget tager sig ud. Så får I billeder.

 

Jeg har besøg i dag af to gode norske haveveninder, og vi skal på tur. Blandt andet til Hune. I skal få en rapport derfra også.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Dine haveveninder er vel nok heldige, i mere end én forstand ;o)
  Glæder mig til løgkøb for i år har jeg lidt mere erfaring med tilplantning, og ikke mindst opbevaring, af krukker. Synes at løg er noget nemmere at håndtere i krukker, end i bedene, men skal helt sikkert ha´ dem begge steder. Løg er uundværlige, og de billeder af smukke løgvækster du viser idag, er da lokkende :0)
  Ønsker en rigtig dejlig dag.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet

 2. Kære Claus

  Vi "havetosser" er nogle mærkelige skabninge, vi kan dårligt nå at få sommeren overstået, får vi tænker på foråret hvor vi igen skal sige goddag til alle de skønne vækster der viser sig der. Men det er jo herligt, at foråret er lige om "hjørnet" jeg glæder mig allerede.
  Jeg glæder mig også til at se de løg du har fået fremskaffet til bilka iår, for der skal helt sikkert lægges nogle i jorden, jeg tror jeg springer potterne over, da heldet med dem ikke var ret stort iår.
  God tur til dig og dine havevenninder, håber at hvis I skal forbi Tante Grøn st du vil tage lidt billeder fra dette viunderlige paradis, men jeg vil også glæde mig til billederne fra Hune.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Jeg også Claus - jeg også! Vi er heldige som liker hagen, for vi har så mye å glede oss over :) Ha en deilig dag i Danmark! Hanne

  SvarSlet
 4. Spændende! Jeg skal helt sikkert også i Bilka en af dagene - tiden går jo og snart er det efterår..
  Jeg vil glæde mig til en lille rapport om hvordan det står til i Hune - håber på en lille fotocollage!
  Venlige hilsner Mathias

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Hvor er de smukke, disse billeder. Og ja, det er mærkeligt, at man hele tiden ser frem i tiden (higer).

  Også her kribler det lidt i fingrene m.h.t. løgene. Indtil videre har jeg købt 100 pinseliljeløg, men jeg har stærkt på fornemmelsen, at det ikke bliver ved det. Man er vel håbløs - på en god måde?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Jeg er vild glad for at støde ind på din blog, det er meget fantastisk og der er masser af gode emner man kan få inspiration fra

  http://gulvafslibningpriser.com/

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Bilkas udvalg er rigtig flot, og jeg har været der og forsynet mig allerede i sidste uge. Og ja tak forår snart. Nu lover de efterårsvejr i flere dage.

  SvarSlet
 8. Helle Aagaard Hansen4. september 2012 kl. 15.27

  Åh ja Hune.... hvor vi dog savner Anne Just i den fantastiske have... Nu er det pænt længe siden vi var der sidst. Forsøger at variere månederne for vores besøg... tænk hvem der boede i nærheden og havde et årskort. Nu glæder vi os stadig over vi var på havebesøg på din skønne plet sidste år i august.
  Rigtig god fornøjelse med have"opgaverne" i dag og glæder mig til billederne.
  havehilsner fra
  Helle Aa.
  Sydfyn

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Du suser antageligt rundt og viser dejligheder frem, men du må godt prikke til Bilkafolket, for jeg ville gerne se årets Dalby sammensætningskasser :-) Har allerede revet ned fra hylderne i det lokale havecenter (Aldershvile), men det kunne sagtens være, at der røg lidt ekstra op under haveneglene.

  SvarSlet
 10. Jeg HADER at lægge løg, jeg har lagt 25 i dag - og det var mere end rigeligt..... men jeg ELSKER når de blomstrer i foråret.... så det er ikke let. Jeg skal ud og finde mig nogen Akebono (gul med rød kant) - sådan nogen MÅ jeg eje.

  SvarSlet
 11. Jeg vil nu liige nyde sensommeren og efteråret. Jeg kan alligevel ikke komme i jorden før det har regnet ordentligt, det er "asketørt". Og vinteren er da hellerikke til at kimse af. Der er der mange anlægsarbejder der kan laves. Og jeg har en hulens masse planer, så foråret skal helst ikke komme for tidligt. Selvom jeg ved jeg er i undertal, undskyld hihi.

  kh Gunvor

  SvarSlet
 12. Jeg skal da hvis et smut forbi Bilka og købe nye løg til mine krukker - så vi kan få en masser farver i haven når den grå vinter er forbi. Tak for de skønne billeder.

  Mvh. Tanja

  SvarSlet
 13. Ja...tænk at man kan længes efter forår NU.....Men forår er nu også den bedste årstid.....Dejligt er det at kunne lægge forårsløgene nu ;-) Skønne løg du har fundet til Bilka.
  Hilsen Lone

  SvarSlet
 14. Jeg drømmer også om forår, men nyder lige nu sensommeren som her i Midlands er lun og mild :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet