Oplysning

Der kan opnås mange spændende udtryk ved brug af farvet løv.

 

claus20120818_161556 claus20120818_161622
claus20120818_161703 claus20120818_162334

 

20120818_162412

 

 

Her er det gult løv, som jeg bruger i selskab med blå blomster. Et fint match synes jeg.

10 kommentarer:

 1. Nydelig - jeg liker så godt den helt lyse grønne farge og hver dag kjører jeg forbi en hekk med sypresser i mørk grønn og lys grøn. Selv laget jeg et bed av forskjellige blad nå på lørdag.( 1.9.2012 blogg) gress i forskjellige farger, hvite søleblomster som jeg så i en have i Viborg og burgunder blad. Mine blomster urner skal nå få lysgrønne kål og mørk grønne bladplanter.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Du har ret, det ser super elegant ud !
  Hvad er det for en plante du viser på det øverste billede til højre ?
  God aften.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 3. Øverst til højre er Agastache 'Golden Jubilee'. Den er rigtig smuk :O)

  SvarSlet
 4. Absolut et smukt match. Det ser drøngodt ud.

  SvarSlet
 5. Veldig smakfulle kombinasjoner:)

  SvarSlet
 6. Syntes det er en flot sammensætning. Men Claus de fine havestole, har du nogensinde tid til at sidde i dem? :0)

  SvarSlet
 7. Smukt Claus :-)

  Nyder den fine nedgang til dit drivhus - og elsker det flotte ur der hænger over døren. Hvor fik du ideen til uret fra? Er det en bestemt tradition eller var det et tilfældigt indfald? (Altid nysgerrig!)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. hej Claus
  super flot match...og så allle de blå-lilla blomster ..det er lige mig :)
  Diana

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Meget smukt. Jeg tog flere billeder af gruppen foran døren, da jeg var så heldig at være inviteret i juni. Meget smukt.

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  SMUKT SMUKT SMUKT Sikken nogle billeder, man skulle tror det var et glansbillede, men man ved at det findes live.
  Dette paradis måtte gerne flytte hjem på min matrikel. Men det nemmeste var nok at ønske sig at være due i sit næste liv og kunne flyve rundt mellem alle disse herligheder som findes her. Hvor ville jeg elske det.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet