På besøg i Drömparken

I går ver jeg i Enköping ca. et halvt hundrede kilometer fra Stockholm. Her besøgte jeg Drömparken, hvorfra billederne her stammer.

 

20120915_114241

 

20120915_114016

 

20120915_113908

 

20120915_113735

 

20120915_113550

 

Jeg optog også en video, hvor jeg fortæller om stedet.

 

7 kommentarer:

 1. Tack Claus för inspirerande bilder från drömparken !!
  Inser att jag måste åka dit och uppleva parken på plats !
  Ha det så gott !
  /Isa

  SvarSlet
 2. Visst är det fint! Min gamla hemstad. Som tur är bor mamma där fortfarande så jag kommer dit med jämna mellanrum. Hoppas du hann titta på alla andra småparker också - och rondellerna som knäcker!

  SvarSlet
 3. Jaaaaa Claus! Tænk hvis vi havde sådan nogle ildsjæle af stadsgartnere i Danmark! Så kunne det være, at vi var sluppet for den selvtægt, som de i DR for tiden optrædende Guerilla Gardeners.
  Ikke ar jeg har noget imod GuerillaGardening som sådan, dvs sådan som den i sin oprindelse startede i New York og andre storbyer, hvor beboere i et område erobrede byggetomter, som bare lå og ventede på, at prisen på dem kunne blive høj nok til luxusbyggeri. De lokale, financielt mere ydmyge beboere gik selv i gang med at lave åndehuller i asfaltjunglen, hvor de dyrkede grønsager og blomster og skabte derved smukke pg nyttige fristeder for både børn og voksne.
  Men sådan som det vises i DR for tiden er det fuldstændig misforstået og meget, meget, meget grimt, ja, simpelthen forurening af det offentlige rum - rent bortset fra at selvtægterne ikke følger op med vedligeholdelse.
  Nå, der fik jeg lige noget ud mellem sidebenene, sat i gang af din fine video. Undskyld! Det er godt at mennesker som Bruno Mattson findes, og heldigvis har hans ildhu jo spredt sig, som du fortæller.
  Happy, Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Åh, vår "studentpark" :)! Här har vi lyxen att tillbringa så många dagar som trädgårdsmästarstudenter! Visst är det härligt?! //Marie

  SvarSlet
 5. Jeg har også besøgt Enköping for et par år siden. Det er simpelthen så skøn en by med alle deres små parker og fine rabatter- her kunne danskerne lære meget. For et par år siden henviste jeg min bys byråd til denne by, idet det gamle stadion skulle nedlægges- men der er endnu ikke tegn til nogen drømmepark Jeg ville ønske, at du Claus kunne få gang i kommunerne rundt omkring i DK, så de, der bestemmer kunne få øjnene op for værdien af disse grønne oacer og rabatter, der ikke bare består af græs, der skal slås.
  Hilsen
  Lene -Nyk.F.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Tak fordi du tog os med på havevandring. En smuk offentlig have. Der gad jeg godt gå tur :0)

  SvarSlet
 7. Åh, lad os få noget mere af den slags i det offentlige rum her i Danmark. Smukt, livsbekræftende, "menneskevenligt" (modsætning til menneskefjendsk???) og meget meget opløftende. Tak for det dejlige syn.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet