På hotel

Nu er det også for os jyder blevet muligt at flytte på vore planter på ’hotel’ i vinterhalvåret. Sjællænderne har haft muligheden i mange år.

 

claus20120818_163424

 

På hotellet bliver de passet og plejet under milde forhold, og det er jo et must, når det gælder ikke hårdføre planter, f.eks. laurbærtræer.

 

Læs mere på www.blomsterhotellet.dk

8 kommentarer:

 1. Det var da en god nyhed, og så endda ikke så langt fra Århus. Priserne så også ok ud.

  SvarSlet
 2. Har desværre rigtig dårlig erfaring med blomsterhotel. Betalte 1500 kr. for at få opbevaret ganske få blomster, da vi det blev forår var alt gået til i løbet af vinteren. Så man skal virkelig se sig godt for.

  Mvh Ida

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun anbefale blomsterhotellet!Alle mine planter (3 paller) er blevet passet efter alle kunstens regler. Og de blev beskåret og klippet selvom jeg ikke havde bestilt det. Det er go servis! Og mht pris er de ikke noget at sige til. Varme koster!!

  Med venlig hilsen
  Mie  SvarSlet
 4. Kære Ida - jeg tror på, at Blomsterhotellet er seriøst. Ellers ville jeg ikke have skrevet om det.

  Dbh Cæais

  SvarSlet
 5. Kære Ida - jeg tror på, at Blomsterhotellet er seriøst. Ellers ville jeg ikke have skrevet om det.

  Dbh Cæais

  SvarSlet
 6. Jeg havde også med stor tilfredshed mine planter til vinteropbevaring hos blomsterhotellet sidste vinter. Det er et rigtig fint sted også er serviceniveauet utrolig højt!

  Mvh - Charlotte

  SvarSlet
 7. Virkelig en god nyhed. Jeg vidste ikke, at der fandtes blomsterhoteller på denne side af Storebælt.

  Mvh.

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Tak for dit gode tip om Blomsterhotellet. Jeg har netop hentet mine agapanthus, og de er så fine! Tænkte, at det var godt for dig at vide, at et sted du anbefaler også lever op til den høje standard du selv sætter.
  Bedste hilsener.

  SvarSlet