Rapport hjemmefra

Mens jeg kører rundt i Sverige, arbejdes der på højtryk på det nye drivhus derhjemme.

 

foto

 

Jeg har lige fået sendt et foto af soklen, som nu står klar. Glæder mig tl at komme hjem og tage det hele i nærmere øjesyn.

 

Læs mere om mit nye drivhus her.

6 kommentarer:

 1. Kul med din nya bok! Den ska jag definitivt läsa :) Lycka till med ditt växthus! / Carolin

  SvarSlet
 2. Gisp! Hvor er der meget af det fine flammebed der er gravet.
  Jeg bakker op om dit nye projekt, men det ser alligevel voldsomt ud lige nu. Håber der stadig bliver lidt plads til dit flammebed, for det er jeg ret vild med.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet

 3. Kære Claus

  Altid godt med nyt fra hjemmefronten, især for dig der har været så meget på farten som du har været de sidste måneder. Pas nu godt på dig selv, husk at få lidt ro på, da du skal holde til mange år endnu.
  Jeg må sige lige som Lisbeth K at jeg ikke håber du har taget alt for meget af dit flammebed, for det er jeg også ret vild med.

  Knus herfra det midtfynske hvor hovedet knager noget og en hamløs blindtarmsbetændelse blev til et hjertestop men hvor livet vandt endnu engang, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth - rolig nu! Der er inddraget omkring 10 % af det omkring 300 kvadratmeter store flammebed. Resten var store træer - se tidligere indlæg.

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Ja, nu begynder det at tage form.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet

 6. Ja, jeg husker godt de store træer, men da jeg opdagede dit køkken i venstre side af billedet virkede det alligevel som om det var lige rigelig meget.
  Men 10 % lyder til at dit bed godt kan bære det.

  Sjovt med byggeprocesser - undervejs kan det ser meget anderledes ud end det færdige projekt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet