Video d. 23. september 2012

Her kan I se, hvordan der ser ud på byggepladsen.

8 kommentarer:

 1. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne blive så opslugt af haver, men det har du så sandelig sørget for, tusind tak for det! :-)

  Hvor bliver det spændende at se det færdige resultat, og skønt at du laver en lille rundvisning, det gør det hele lidt nemmere at forstå. Vi har lige hentet glas til vores drivhusprojekt, som dog først går rigtigt igang til foråret. Det bliver også sort og hvidt med en bagmur, men kun ca 25 kvm. Venter med længsel på din bog til yderligere inspiration. :-)

  Mange hilsner Linda

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Sikken en drøm. Ellere rettere: Sikken vidunderlig virkelighed.
  Jeg bliver til stadighed imponeret over din fortagsomhed og sans for skønhed. Efter at have fulgt med på bloggen her i lang tid, er det måske tosset stadigt at blive forbavset over, at du til ustandseligt finder på. Alligevel sidder jeg med et smil på læben over din næsten uvirkelige virkelighed. Livsbekræftende dejligt. Tak for kigget.

  SvarSlet

 3. Kære Claus

  Tak for rundturen rundt på byggepladsen, spændende projekt, som bliver spændende at følge til dørs.
  Dejlige indslag du har leveret den sidste uge, man bliver virkelig i godt humør og glemmer for en stund de problemer som der har været at slås med den sidste uge, men der er heldigvis lys forude nu.
  Tagetes Vanilla såede jeg også i år og det er helt sikkert en der skal såes igen til næste år, den kan man slet ikke undvære, sammen med alt det lysegule. Skidt med lugten af de visne knopper, selve blomsten holder rigtig længe. En anden jeg har er orange boy den er rigtig flot i flammebedet, hvor den lyser gevaldigt op.
  Forsat god søndag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.s Hej til Paw dejligt at have dig med på holdet igen, jeg tror der er nogle der har savnet dig rigtig meget, ik Tante Grøn.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Nøjj for et projekt og nøjj for en ´legeplads´ du får. Kan slet ikke forestille mig at der er så megen plads bagved huset, fra sidst jeg så det, men det har været træerne som har taget al udsynet ... tror jeg. Virkelig spændende at følge tilblivelsen af dit ny væksthus. Beundrer din sans for orden og æstetik.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Jeg skal love for at der sker noget i baghaven og kan se at du har lavet en plads så håndværkerne også kan slappe lidt af.. Det er et smadder spændende projekt og vil følge det med stor interesse. 36 kvadrat meter er da et ordenlig hus. Tænker på om der måske bliver plads til et hygge hjørne med en gammel sofa og en transister radio.Sådan et sted hvor man lige kan tage sig en lille lur . Det bliver spændende når væggene bliver rejst, så man kan se rammerne. Jeg er også spændt på om der bliver serveret gløg eller hvid skipperlabskovs med groft brød og purløg til rejse gildet.. Jeg har fået kærlige hilsner fra Iris og Pia, mange tak for det , det var rigtig dejlig..Vi burde jo nok lave en kage klub og en komsammen for her er så mange dejlige sjæle. Jo Claus du er en rigtig "pan dang" til os alle. Rigtig god aften fra en der skal tidlig op. uha uha..kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Rigtig dejligt at se din video og høre din forklaring om byggeriet. Den var så levende, at jeg kunne se det færdige resultat for mig - og HOLD DA OP, HVOR BLIVER DET GODT! Men med dig ved roret, havde jeg da bestemt heller ikke ventet andet

  Og kære Paw.
  Jeg synes også, der er dejligt, du er tilbage her - og det selv om du kalder mig en gammel due:-D. Det vil jeg trods alt også hellere være end en rejekælling, som du engang kaldte den søde TANTE GRØN og mig!
  Jeg vil gerne være med, hvis du starter en kageklub - og lægger du den i Ringkøbing, skal jeg gerne bidrage med lidt hjemmebag.

  Kunne sådan ønske mig et lille PIP fra den anden gamle due!!!

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 7. Kære Inga. Tillykke med den nye balkon. Håber at du vil få mange gode timer derude sammen med kage klubben.. savner dig og glæder mig til at vi snart skal gøre Mors usikker..kram Paw..

  SvarSlet
 8. Nå da da ... det begynder ligegodt at tage form! Det bliver flot Claus, ingen tvivl om det. Håber bare at bilerne kan være der, det bliver nok en god parkeringsøvelse :-)

  Noget af det mest imponerende ved din have er nok i virkeligheden hvor lidt plads du bruger til alt det grove arbejde og opmagasinering. Nu er jeg for tiden rundt og nyde forskellige haver, og de ligger alle ude på landet med en stor aflukket grund i umiddelbar tilknytning eller en meget stor køkkenhave-agtig afdeling. Der får alle de små kimplanter og roderiet lov til at være. Du har komprimeret alt det til næsten ingen plads - en kunst i sig selv!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet