Farvel og på gensyn

I dag blev nogle af mine frostfølsomme planter hentet af Blomsterhotellet, som jeg har skrevet om før.

 

claus20121027_094152

 

Her bliver de opbevaret i et opvarmet drivhus, og først til foråret kommer de tilbage.

 

claus20121027_094209 claus20121027_093903

 

Vinteren igennem bliver de passet og plejet under lune forhold.

 

claus20121027_093913

 

Næste år, når mit nye vinteropvarmede drivhus står færdig, kan jeg selv opbevare planterne.

 

Læs mere om Blomsterhotellet her.

7 kommentarer:

 1. Så lyxigt! Men samtidigt, härligt att veta att de verkligen klarar sig hela vintern - bara det är värt väldigt mycket! Många varma hälsningar från tropiken, Liisa.

  SvarSlet
 2. Kære claus

  Dejligt med et sted hvor man kan få opbevaret sine planter.
  Lad os nu se om der bliver plads i det nye væksthus, når du nu får dig indrettet. hihi

  Knus herfra en flot klar midtfynsk morgen, Pia

  SvarSlet
 3. Er det Laurus nobilis ? Da jeg har mange her, har jeg tit taenkt paa at tage en lille aflaegger med til DK, men hvis den ikke kan overvintre ,kan det jo vaere ligemeget. .

  SvarSlet
 4. Naaah ok , har lige set laengere nede paa siden , at det jo er Laurus nobilis :-)

  SvarSlet
 5. Det er da smart med sådan et blomsterhotel....

  SvarSlet
 6. Indimellem der det ganske vidunderligt at vide, at der findes mennesker væsentligt mere outrerede i deres plantebegejstring end en selv!

  Her bliver knolde og sarte plantesjæle sejlet til Sverige og opbevaret i kartoffelkælder (knapt så luksuriøst som hotelophold!), hvilket vist giver lidt klukken i krogene rundt om mig...

  Mange hilsner fra Katinka

  SvarSlet
 7. Det er et dejlig indlæg du fortæller om her. Jeg benytter mig selv af det, og er fuldt ud tilfreds. Jeg bor i København og der er et drivhushotel i Dragør. Her koster det 550 kr pr palle pr sæson. Jeg syntes at det er en rigtig fin pris og det er da hurtig tjent hjem, hvis jeg nu skulle ud og købe nye planter hvert år , ville det da blive dyrt. De passer godt på planterne derude og når børnene skal hjem om foråret er man selvfølgelig meget spændt.Men har kun gode erfaringer med det. Hvis nogen mangler et sted til planterne omkring København , så anbefaler jeg dette sted. Gartneriet hos Hans Raagaard, Nodre Dragørvej 54 2791 Dragør. Min lille drøm ville da være at kunne åbne et drivhushotel i Sveriges land. Har ikke hørt om noget drivhushotel derovre i syd sverige., Jeg skulle helt sikker nok passe fint på alle de fine planter.Så kunne jeg jo også have mere end de to paller ,som jeg har her i privaten.. God vinter til de kære. Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet