Godt håndværk

Jeg nyder i den grad kvalitet og kan stå længe og betragte en person, der mestrer et håndværk. Således også de anlægsgartnere, der er ved at gøre pladsen omkring det nye drivhus klar.

 

claus20121008_160008

 

Som jeg før har vist, er der blevet kappet en hæl og klippet en tå nogle steder. For eksempel blev det lange Flammebed også forkortet lidt.’

 

claus20121008_160023

 

For at kunne entrere bedet er der nu lavet en trappe i den ene ende, og det er virkelig smukt håndværk.

 

Jeg må sige, at jeg elsker trapper i haven, fordi de betyder, at der er niveauforskelle, og de er med til at give haven en helt særlig stemning.

 

Som nævnt så mange gange før, er det er især havens indretning, der interesserer mig. Og også derfor glæder jeg mig til det nye drivhus, som kommer til at skabe nye stemninger på stedet.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Det er en fornøjelse at se så smuk en trappe - jeg er sikker på at du sagtens kan beplante området så den og muren bliver fremhævet på smukkeste vis.
  mange hilsener fra Anne Marie Christensen.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Ja, godt håndværk kan og skal man glde sig over - for det kan godt blive en "mangelvarer" med tiden!!!!
  Kan godt forstå du glæder dig til dit nye drivhus og især når du skal beplante dit nye bed!
  hilsen fra jmn

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Det ser vel nok godt ud, og de er vel nok dygtige. Jeg ville ønske at jeg hade de talenter, så man kunne bygge lidt til husbehov. Det er rigtig spændende at følge med i det hele og det går hurtig fremad syntes jeg. Du får et fantastisk have rum der, og som du siger er indretningen af haven spændende for dig og det holder jeg med i. Jeg elsker at indrette og sætte i sene. Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur hos mine forældre i jylland. Hvorfor er det at hver gang jeg skal sætte mig i et tog er der aldrig ro. Jeg elsker at køre med det offentlige , bare sidde der og kikke ud af vinduet mens smukke danmark suser forbi. På vej til jylland gik turen ved vinduet baglæns for mig og det kan jeg da leve med . På hjem turen skulle jeg rigtig sidde og hygge mig, med mors hjemmebag. Da jeg kom til min plads , sad der to ældre damer. De hade rigtig dækket op med ost, kiks ,druer og rødvin . De hade selvfølgelig taget min plads ved vinduet, og spurte pænt om jeg hade noget imod at sætte ved gangen. Jeg sagde selvfølgelig at det gik helt fint og blev inviteret til et glas rødvin samt lidt ost. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en tiltrækningskraft på ældre damer og ryger altid lige i fælden. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være så besværlig for mig at sige nej . Måske jeg skulle klæde mig ud som en barsk fyr med en bajere i hånden , sådan bare til pynt. Hvor er det godt at jeg har kvindetække , for rødvinen var særdeles god. Hjemvendt og ivrig efter hvad der er sket på bloggen..Tak for i dag. Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare rigtig flot ud med stentrappe og stødmuren, elsker granit sten.

  SvarSlet
 5. Det ser riktig godt ut :)
  Og jeg er enig med deg i at det er flott med nivåforskjeller i hagen, det er en underkjent dimensjon.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare rasende godt ud. Det er en fornøjelse med professionel hjælp.

  SvarSlet
 7. Kære Paw,
  Har du overvejet en stillekupé? :)), men der må man altså ikke drikke rødvin, tror jeg nok!

  SvarSlet
 8. Kære Lene. Jeg er vild med stillekupe og rødvin.. Problemet er bare at man ikke kan rejse i stillekupe på orange billet. Man kan vælge at betale lidt mere, eller bruge pengene til forårs løg..Tror at min bedste løsning er et par rigtige høreværn..rigtig god aften til dig.. Paw..

  SvarSlet