Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen efter et par dage i Frankfurt, hvor jeg har været til den store internationale bogmese. Det var en dejlig og udbytterig tur, og til de, der er i tvivl om, hvorvidt bogen er levedygtig, må jeg sige, at den spræller endnu!

 

Jeg skal de næste dage skrive min bog færdig, men jeg bliver også nødt til at bistå derude. Især i næste uge, hvor det som bekendt er efterårsferie. Da har vi indkaldt ekstra hjælp. Så skal der virkelig arbejdes – lægges løg og plantes stauder.

 

claus20121008_161220

 

Kasserne her indeholder alle en hvid violfrøstjerne, som er ret ny på markedet. Det er nemlig en lys variant af den fantastiske Thalictrum ‘Slendide’, der er violet og også forholdvis ny.

13 kommentarer:

 1. Hvid violfrøstjerne... uha nu bliver jeg jo nysgerrig :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg glæder mig til den bog.. Kan næsten ikke vente.
  Hvid violfrøstjerne. Det lyder fristende

  God aften

  Tine
  www.haveglaeder.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Uhh ja hvid violfrøstjerne lyder skønt! Er den mon i alm. handel i DK?

  Helle
  havetrold.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ja, ude godt, men hjemme bedst, ikke? Jo, det er en travl tid, og jeg har selvfølgelig også købt løg. Tulipaner og Allium. De skal i jorden på lørdag, så jeg håber på godt vejr. Lyder spændende med den nye violfrøstjerne.
  Har lige været til rosenforedrag med Ernst Jensen, her til aften, som vi har fået til at holde foredrag i Haveselskabets regi på Lolland Falster. Fint, fint foredrag og fik selvfølgelig ham til at signere min bog, som han har skrevet: "Et liv med roser". Sikke mange skønne roser ... Fik et par tips om, hvordan de skal passes, så de bliver endnu flottere næste år.

  SvarSlet
 5. Nøj, den vil jeg gerne have fat i - kommer den til salg i Bilka inden længe?? :-) Eller andre steder i Danmark?

  Mvh Anja Christiansen

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Velkommen hjem til en uge som lyder på rigtig meget arbejde. Dejligt at du kan trække på mange dejlige hænder. Hvis du nu har for mange dejlige hænder kan du bare sende et par stykker til midtfyn. Her er nok at lave med nye bede, stauder og løg, en pargola til de flotte nyindkøbte blåregn der er hvide med en snert lyserødt, såå vi behøver vist ikke kede os lige med det samme.
  Jeg glæder mig til at se din nye violfrøstjerne i blomst, den må være rigtig flot.
  God dag til alle ude i haverne.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Kære Anja - den er så ny, at der nok går et par sæsoner, før vi ser den i Danmark.

  SvarSlet
 8. ... Så er det et held at vi kan se den her på din blog Claus :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Men hvad er navnet på den skønne ?
  Så kunne vi måske selv gå på jagt på nettet eller ved udenlandsbesøg ;-)

  Glæder mig bare så meget til at se mere fra dit Væksthusbyggeri - PLEASE

  SvarSlet
 10. Kære Sanne - søg på Thalictrum 'White Splendide'

  SvarSlet
 11. Den må gerne skynde sig at komme til landet...jeg har flere frøstjerner, men kun en Splendide (lilla 2.5 m høj), som stadig står med blomster på trods af, at jeg flyttede den for 3 uger side, men altså ikke nænnede at klippe den ned. En hvid udgave vil bestemt være kærkommen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Hej Claus.
  Tak for dit svar, jeg vil gå på udkig på nettet og se om jeg kan finde den der :-)
  Tak for en spændende side hvor der altid sker noget nyt og inspirerende.

  Mvh Anja

  SvarSlet