Lige nu drømmer jeg om ...

... løgvækster, som jeg skal have i mit nye vinteropvarmede væksthus. Her vil jeg rigtig frådse i hyacinter, juletazetter og ikke mindst amaryllis, alle hvide.

 

Jeg er lidt af en mærkelig een! Sikke, en indrømmelse, hva'? For inde i stuerne interesser potteplanter mig overhovedet ikke. Mens jeg ude har rigtig, rigtig mange krukker, som jeg elsker at pudse og nusse om.

Og lover jer, at der kommer mange pottevækster i det nye drivhus.

 

10 kommentarer:

 1. Ja, snart börjar man längta efter julens blommor!! Och vita ska de givetvis vara :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er et sjovt paradoks Claus.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se dit nye hus når det er færdigt! Det bliver sikkert rent julefix i luksusudgaven :-)

  Knus, Lisbeth

  SvarSlet
 3. ... Altså Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har det på samme måde. Har virkelig mange krukker udenfor, og de mangler aldrig vand og gødning. Inden for er et sørgeligt syn både mht mængde og deres tilstand

  SvarSlet
 5. Så må vi være flere mærkelige! Mine indendørs potteplanter er næsten lig nul og skal helst være noget, der ikke skal passes særlig meget:) Hellere bruge tiden udenfor! Og 2 opvarmede drivhuse; du er en heldig mand!

  Kh Gitte ved Viborg

  SvarSlet
 6. Det samme her. Jeg har 2-3 blomster indenfor, som udskiftes ved død! Men udenfor - uha uha- er i denne tid ved at lægge omkring et par tusind løg. Georginer mv tages op, jo her kan der godt blive puslet om planterne :-)

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  MÆRKELIG, NEJ DET SYNTES JEG IKKE DU ER. Det drejer sig helt sikkert om at indendørs har du alle dine smukke ting som pryder de smukke rum og hvor du får dækket dit behov, men udendørs skal der bare være planter til den store guldmedalje, der er højt til vejrs og man har behov for at udnytte det rum der er der. Det kunne jo ligeså godt have være skulpturer der fyldte op derude eller gamle bilvrag for dem der nu syntes "det" kunne være "kønt".
  Jeg kan ikke leve uden planter indedørs, selv når jeg er på ferie må der blomster på bordet ellers får jeg lilla og røde knopper, jeg kender ikke navnet på sygdommen.
  Hvor jeg glæder mig til at se dit nye drivhus og hvordan du får det indrettet.
  Håber at bogmessen går efter planen i Frankfurt.
  Til alle i andre "HAVETOSSER" god dag i haverne.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.s Hej jytte jeg håber dine er knæ er hele endnu.

  SvarSlet
 8. Jeg holder også meget af Amaryllis, og tænk! Alligevel har jeg glemt dem ude i haven, så de nu ikke når at komme i blomst til jul.
  A props jul. Kender du Rubens blogspot? På www.rubensrabatter.com er der et gammelt indlæg om en udstilling med blomster op til jul på Drottningholm Slot i Stockholm for nogle år siden. Den glæder jeg mig ofte over.
  Happy Indoor Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Har inte lyckats med lök i kruka men ska försöka i år igen.
  Dina lökkrukor brukar vara så fina!
  Mariana

  SvarSlet
 10. Den hvide amarylis er virkelig sprød og lækker. Som sidste uge hvor duften af hyacinter ad virtuel vej kunne nå over Kattegat, kan jeg ved synet af din amarylis fornemme duften af min mormors stue(for 30 år siden).
  Er helt sikker på at dit "hvide" drivhus bliver meget , meget smukt!
  Hilsen Pia

  SvarSlet