Nattøjs- eller pyjamasblå

Jeg har altså svært ved at stå for nattøjs- eller pyjamasblå blomster.

 

claus20120515_145008

 

Derfor skal vi da også have lagt en del af perlehyacint, Muscari armeniacum, som I ser ovenfor. Den bærer sortsnavnet ’Valerie Finnis’ og kommer i foråret til at danne partner med en smuk martsviol i samme farve.

 

Der bliver ikke et øje tørt ...

7 kommentarer:

 1. Denne har jeg selv i hagen, og den har virkelig en flott blåfarge. Jeg er så glad for at du skrev om rosa perleblomster tidligere i høst. Takket være det fant jeg de også her i Norge til slutt :-)

  SvarSlet
 2. Bedårende lyseblå farve:-)

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor er den smuk, den må jeg lede efter til næste år. I år fik jeg fat i en del af de lyserøde, som du havde valgt til Bilka, plus der er købt en del hvide til mine to nye bede i den hvide have
  Håber du er ved at være færdig med den "TYKKE BIBEL" så du er klar til trykstart i morgen.
  Hvor jeg glæder mig til at få denne vidunderlige bog (er jeg sikker på) i hånden og studere den i ro og mag.
  Hvordan er det nu, selvom man bestiller den 2 nov. får man den jo ikke før du har været på bogmessen, vel? når man gerne vil have din hilsen i bogen.
  Forsat god arbejdslyst.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære alle Claus bloggere

  Hvor er det dog en lækker farve den perlehyacint har. :)

  Vil også bare lige nævne at den Hvide Frøstjerne som Claus tidligere har nævnt - nemlig 'White' Splendie, kan købes hos Damholmgård.

  Mange hilsener fra en flittig læser men knap så flittig kommentator - Vipse

  SvarSlet
 5. Du kan tro den er blevet lagt her med linial! Lennart har møjsommeligt lagt med 5 cm mellem hver løg - han er ing. og så er alt jo i linier, æsker, vater osv:-D Jeg har lagt Babys breath som også er en lækker pyjamasfarvet skønhed - lige til knaphullet håber vi.

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot. Den kommer på den efterhånden lange ønskeliste. Vi har i forvejen hvide og indigoblå perlehyacinter. Bl.a. i store krukker. Tak for inspirationen...

  SvarSlet