’Noget’ med grønne blomster

Når man blogger så ofte som jeg, kommer man af og til at gentage sig selv. Det kan vist ikke undgås, og det er da heller ikke første gang, jeg skriver om min fascination af grønne blomster.

 

 

Og når man som jeg så også elsker riddersporer, Delphinium, fordi de er så engelske som noget, og man opdager en med et grønt islæt, er det da en win-win-situation.

’Morning’ Sunrise’ er en ny dobbelt hvidgrøn sort med dobbelte blomster. Den skal jeg helt sikkert have til næste år.

 

Riddersporer er nemlig noget af det mest luksuriøse, der findes, hvis man spørger mig.

5 kommentarer:

 1. Den var nydelig! Ikke noe jeg finner i mitt hagesenter, men flott å få et innblikk i hva verden der ute har å by på. Nå har vi gitt EU fredsprisen så kanskje vi får tilgang til plantemarkedet i EU også.

  Brita

  SvarSlet
 2. De er smukke dine ridderspore, jeg kan også godt lide dem med det grønne i.

  Jeg glæder mig for jeg er blevet foræret riddersporer i år i blå nuancer, så det bliver spændende at se dem til næste år :)

  Ha ' en dejlig travl weekend :)

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Meget frisk ridderspore du viser, i den sammenhæng håber jeg Bilka igen forhandler opbindingsstænger - bestil rigeligt til næste sæson!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Ja, de ville nok passe fint til ´Den hvide have´. ´Morning Sunrise´, lidt romantik må der gerne være ;o) Jeg har prøvet et par blå af slagsen, men de ville ikke helt som jeg ville. Når jeg tænker på den hvide have, tænker jeg også Iris ´green Spot´. Kender du den? Måske den kunne gå med de hvide/grå/blågrå/hvidgrønne nuancer. Ude i kanten af bedet, så de får sol på ´fusserne´...
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Iiih - den er vel nok smuk!!! Den ville være flot i mit hvide bed sammen med andre hvide riddersporer

  SvarSlet