Nye bekendtskaber

I forbindelse med Vis mig dit Drivhus har jeg fået mange nye og hyggelige bekendskaber. Blant andet med Inge Marie og Finn. De har lige sendt mig nedemstående billede og en hilsen.

 

Ser det ikke bare hyggeligt ud?

 

DSC_0728

 

Hej Claus

Uhh, hvor vi glæder os til bogen. Nu er der heldigvis ikke så længe til.

Vi sender lige et stemningsbillede fra vores lille hus, hvor vi havde en lille sammenkomst for venner i oktober.

Mange kærlige hilsner

Fra

Inge Marie og Finn

Skørping

15 kommentarer:

 1. Så mysigt det ser ut! Där hade man gärna suttit med goda vänner, ätit god mat och läppjat på något gott vin!
  Ha en fin helg /Liv

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Jeg syntes godt nok at du har det man ville kalde et drømme job. Ved også at du siger at det ikke helt er et job, men en dejlig interesse. Jeg ved at der ligger rigtig meget arbejde bag alt det du gør, for intet kommet halvt. Jeg tænker tit på hvordan dagen ville gå hvis jeg gik i Claus forklæde. Jeg tror ikke jeg ville nå det halve og pulsen ville være alt for høj, så det er vist godt at det er dig der har (bukserne på) forklædet på. Jeg følger så med her på sidelinjen og kommer med små kommentar.. Hvor må det ha været spændende at komme rundt på besøg hos folk og se bag hækken .Det er jo ikke kun flotte drivhuse du får se, men også spændende menesker.. vi er alle så forskellige med hver vores historie. Jeg vil tillade mig at kalde det et drømme job, og hvor er det godt at det netop er dig der har fået det forklæde. Jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre . Du er fantastisk til altid at indrage os alle og du deler meget gerne med os andre. Det er en kæmpe gave at være i besiddelse af, for intet er mere trist end en der ikke tænker længere end sin egen næse. Jeg bliver sgu altid i så godt humør når jeg er på bloggen ,og ser hvad den har bragt med til mig personlig . Jeg lære en masse om haven og har fået venner rundt om i landet, ja til med et par kærester er dukket op. Kære Claus hvis jeg skulle takke nogen i mit liv , ville det selvfølgelig være mine forældre, men kan godt sige dig ,at du også skal have en tak for dig. Ps Det er virkeligt et skønt drivhus som Inge Marie og Finn har her. Det er lige i min ånd. smukt smukt smukt... Kære julemand jeg ønsker mig... Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 3. Et HELT vidunderligt drømmesyn, som får mig til at sukke henført og betaget :-)

  SvarSlet
 4. Det kan jo ikke gøres meget bedre end dette - virkelig hyggeligt og stemningsfyldt

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  ååååååååååååååååh, det er så hjertegribende smukt, at mit drivhushungrende hjerte slår både kolbøtter, krumspring og dobbeltslag. NU bliver jeg da for alvor drivhusskruk. Hvis jeg kunne, ville jeg trylle lige præcis DETTE hus ned på vores matrikel og det lige Mette Wuns. Det er hæmningsløst lækkert.

  Åh kære ukendte milliardæronkel i USA, hvornår hører jeg fra dig? Jeg øh...længes sådan efter dig:o)

  Har forøvrigt lige talt i tlf med min blogkæreste fra København, som fortæller, at der er høj solskin og sensommerlige temperaturer på hans plet af Danmarkskortet. Her siler regnen ubønhørligt ned på 5. døgn.....eller er det 5. uge? Er det nu man skulle overveje at blive klimaflygtning? Måske min endnu ukendte føromtalte amerikanske onkel er bosiddende i Sunny California? SUK.........

  Mange drivhus- og solskinsdrømmende hilsner og rigtig god weekend til jer alle. Og til dig Claus, rigtig god arbejdslyst her ved slutspurten af din lange drivhusmarathon. Jeg glæder mig rigtig rigtig meget til den bog.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare smukt, det må gerne flytte ind i vores kedelige have.

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. Så bliver det ikke hyggeligere, med levende lys, fakler og det sødeste, søde drivhus - jeg er allerede i julestemning...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. De ser jo meget fine ud de huse, der kommer i din bog. Men er det rigtige drivhuse? Et drivhus er for mig et sted, hvor, der vokser planter, hvor man driver planter. Mange, de fleste, af de huse, du har vist bidder af, ser for mig ud som værende udestue-lignende, mere a la lysthuse? Eller har jeg misforstået det hele??? :-)

  Helle

  SvarSlet
 9. Kære Helle - det tror jeg såmænd ikke. Bedøm selv, når bogen udkommer.

  SvarSlet
 10. Hvor er det et smukt drivhus. Det er præcis sådan et af gamle vinduer jeg altid her drømt om. Jeg har det heldigvis ikke svært med at drømme og bygge luftkasteller :)
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Dette er noget af det mest hyggelige og stemningsfyldte billede jeg længe har set. Hvor er det godt. Forstår gerne du ville ´dele´ med os. Tusind tak.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Sikke en fantastisk stemningsfuld julestue - kan næsten dufte de fremdrevne Hyacinther.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Meget smukt og stemningsfuldt. De hjemmelavede drivhuse oser virkelig af sjæl og hjerterum.

  SvarSlet
 14. sikke et smukt og stemningsfuldt hus. Glæder mig til at se det indefra. Kærlig hilsen Lene Nielsen, Vejgård :)

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Det ser skønt ud - et sted hvor både mennesker og planter kan stortrives. Meget stemningsfuldt.
  Mange oktoberhilsner fra Anne Marie Christensen.

  SvarSlet