Så kom den ...

... den første frost. Og det er sådan set helt OK med mig, hvis den da blot ikke bidder sig fast. Vi har nemlig ret mange ting, vi stadig skal have i jorden. Blandt andet store mængder løg.

 

claus20121027_103532 claus20121027_103424
claus20121027_103452 claus20121027_094856
claus20121027_094841 claus20121027_094916

 

Husker med gru for to år siden; da kom vinteren med et kraftig snedække og frost allerede midt i november, og så kunne vi ikke lave mere den sæson.

 

Det må ikke ske i år. Sidste år kunne vi arbejde til et godt stykke ind i det nye år. Sådan må det også gerne være i år.

6 kommentarer:

 1. Det har været en rigtig smuk morgen og dine frostbilleder er skønne. Forhåbentlig bliver den strenge vinter på afstand indtil juleferien, det er jo først der, vi har brug for vinter...

  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. Ja - helt enig. Vi er absolut ikke klar til vedvarende frost endnu. Min garage bugner af løg og knolde på vej ud i haven, og de skulle jo nødigt overvintre her.

  SvarSlet
 3. Jeg pukler løs med de sidste løg - synes hele tiden jeg støder på løg i jorden. Hmm har jeg også lagt nogle der...? Er blevet strengt formanet at lægge løg i den åbenlyst nemmeste plads - nemlig græsplanen. Ellers en meget smuk morgen - elsker min sædevarme efter sådan en isafskrabningstur. Er glad for jeg nåede i kolonien og kaste mine citrustræer og skærmliljer ind i huset. Nåede i at få Dahliaerne op, Claus?

  SvarSlet
 4. JA tak det kunne være så dejligt hvis den seriøse frost lader vente på sig!
  Jeg har lige været forbi BILKA og fik lidt løg og andet op under neglene. Og det var til nedsat pris, ja så er der noget ved det :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Kære claus

  Sådan en flot klar morgen hvor solen skinner på alle de rimglatte planter, er da ganske fortryllende.
  Men vi kan godt vente med en masse frost og sne i laaaaaag tid endnu, det ville passe rigtig dårligt i haven på nuværende tidspunkt, hvor der stadig er mange ting der skal nåes.
  Rigtig god dag til dig Claus og mine havevenner Jytte og John på Mors.

  Knus herfra en midtfynske kold men flot morgen, Pia

  SvarSlet
 6. Ja, jeg har samme håb, og også mange tulipanløg, der venter. Trøster mig med, at Sarah Raven anbefaler først at lægge løg, når det er koldt. Det skulle reducere risiko for svampeangreb.
  Hilsen Dorthe

  SvarSlet