Vi deler

Ja, det vil sige ’vi’ og ’vi’? Jeg laver ikke så meget andet end at skrive, men på onsdag skal jeg til trykstart på ’Vis mig dit drivhus’. Så skal jeg af gode grunde være færdig.

 

20090610_084932

 

Men jeg følger selvfølgelig med i, hvad der sker derude, og fra på torsdag skal jeg også være en del af teamet i haven. Om jeg glæder mig? Ja, hvad tror I!

 

Vi skal have delt forskellige stauder, f.eks. denne smukke ’showstopper’! Canadisk venushår, Adiantum pedetum, hedder den.

 

Hvis I vil se, hvordan den ser ud i det tidlige forår, så klik her.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser den fin ud - både som spæd og med de let gulnede efterårsblade.

  God skrivelyst endnu engang :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 2. Kære Klaus

  God morgen, hvis du ellers har været i seng endnu.
  Denne skønne plante er rigtig fin, jeg ville ønske at den have lyst til at bo her hos mig, men den trives ikke rigtig.
  Selvfølgelig glæder du dig til torsdag hvor roen kan sænke sig lidt over dig og hvor du kan få lidt jord under neglene igen, inden du skal til bogmessen i næste uge.
  Efter din fræssen rundt på landevejene det meste af sommeren og efteråret, må der være brug for et pusterum, hvor du kan tænke på andet end andres drivhuse.
  Rigtig god dag, hvor du sikkert vil lægge vandret det meste af tiden.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Den viste bregne er fantastisk - jeg har en pæn klump i haven. Den holder sig så fin og dekorativ hele sæsonen og er fantastisk i små buketter.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Jo, hvor er den smuk - også i det tidlige forår. Jeg har kun et par bregner - ganske "almindelige", som har stået i vejkanten langs vores grusvej til huset. Og jeg har ikke "vovet" at dele dem. Men denne er utrolig fin - så måske skulle det være det næste projekt, nu hvor mine to bunddækkeklematis er plantet. Det er jo godt med nogle projekter!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. P.S.

  Tak for de nye smukke billeder i fanen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Dem satte jeg at par stykker af tidligere på året, så nu glæder jeg mig rigtigt til at se dem, når de bliver langbenede.

  Helle

  SvarSlet