Video d. 21. oktober 2012

 

Ja, jeg roder som sædvanligt lidt rundt i dagene. I dag er det jo ikke lørdag, men søndag. Skyldes nok, at jeg lige nu arbejder rigtigt meget for at blive færdig med min bog.

17 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tak for levende billeder fra din smukke have. Det er vel nok dejligt igen at kunne følge begivenhedernes gang. Fantasien fejler ikke noget men det bliver alligevel en overraskelse at se din have til næste år. Se hvilket spektakulært syn der venter forude. Ihh, glæder mig, men glæder mig også til at kunne følge din blog, igen dagligt, og se alt det skønne og smukke du ´ryster´ ud af ærmerne. Vidunderligt og drømmedejligt.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Iris - du skal altså også have en stor tak for dine altid gode og hyggelige hilsener. Jeg nyder din store positivitet.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for vidunderlige levende billeder fra dit paradis, de har været savnet rigtig længe, men det er ikke sådan når teknikken strækker.
  Men din tid har jo også været brugt rigtig meget på landevejen for at tage vidundelige billeder til den TYKKE bibel der kommer om få dage.
  Hvor jeg glæder mig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tak for video, det lyder spændende med al det du lægger i jorden for tiden.
  Glæder mig til at følge dig fremover.
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 5. Kæreste Claus.
  Selv tak.
  Med en blog som din, og en indehaver så kreativ og helt igennem levende og livsbekræftende som du, kan man kun være positiv.
  Det er en overordentlig stor glæde og fornøjelse, ja et kæmpe privilegium at kende et menneske som du.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 6. Så sluk for pokker den f........ ventilator!

  SvarSlet
 7. en snebrænder ikke ukrudtbrænder thihi, det skal jeg huske.
  man kan se I ikke har haft den store tørke, de gyldne farver er smukkere ovre hos jer.
  Flere hundrede violfrøstjerner ? det blir et eventyr af skyer, det glæder jeg mig til at se, du viser det forhåbentlig.
  Jeg nænner normalt ikke at skære så drastisk ned som du på denne tid,toppene holder nemlig på alle bladene jeg plejer at smide i bedene. Men jeg har fået ekstra mange mosegrise øv, og er nødt at holde jorden bar for at holde øje med evt. huller. gys og gru. Der skulle jo gerne være bare nogle løg tilbage til foråret.
  Er spændt på dit "barns" fødsel, nu varer det ikke så længe.
  efterårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Clematis op ad hortensia?
  Er de tidlige clematis, de alpine?
  Det lyder spændende.
  Sikke I lægger løg og planter til.
  Jeg har også 100 tulipaner der skal ned i haven plus 20 hvide allium..Jeg så dem jo hos dig og er meget smukke.
  God efterårsuge - må frosten ikke være for hård. Vi har jo lige haft sommervejr her i Nordsjælland.

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Det var hyggeligt at se video igen, godt du har fået repareret kameraet.

  Hvor er din allé smuk med de gule eferårsfarver.

  Jeg glæder mig allerede til at se dine bede til næste år, med alle de spændende løg og planter, du har skruet ned :-)

  Kh

  Gitte  SvarSlet
 10. Du godeste hvor du er på forkant. Hvor imponerende. Ved godt at jeg gentager mig selv, men jeg fatter ikke, hvordan du når alting. For selvom du muligvis ikke selv sætter hver en plante i jorden, skal det hele gennemtænkes, planlægges,organiseres, indkøbes og fordeles på rette tid og sted. Det ville være skønt, hvis du kunne hælde noget af din kreativitet, viden og energi på flaske, for så ville jeg overtale dig til at sælge mig en flaske!

  SvarSlet
 11. PS: Når hele bogen er sendt til trykkeren, og du en gang har lidt tid, ville jeg også gerne høre lidt mere om dit klematis projekt.

  SvarSlet
 12. Kære Nette - hvad er det, du gerne vil vide?

  SvarSlet
 13. Hej Claus...jeg må indrømme jeg trak lidt på smilebåndet af ..."ventilatoren"..
  Når det så er sagt , så skal jeg da lige love for at du og folket er ualmindelig flittige..jeg har længe drømt om at få en violfrø stjerne i min have, jeg kan huske en tidligere kollega havde masser ..og med det fine brus,som toppen udgør..Men nu må jeg hellere få gjort alvor af det,mindre end 200 kan gøre det :), hvor bliver det flot hos dig..nå ja det er det jo allerede..men spændende må det være at vente på at alle nyhederne kommer op til foråret.
  Go`arbejdslyst..
  Diana

  SvarSlet
 14. Det bliver helt vildt at se de blå skyer til næste år...! :)

  Jeg er også i gang med at plante blå skyer i min have, var så heldig at jeg fik hele 4 planter i lørdags af en sød haveveninde :)

  Oktober havehilsner Annette

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Hvad jeg gerne vil vide. Det kan der skrives så mange og tykke bøger om, at din nye klippert af en spændende bog kommer til at ligne en pjece. Mht. dit klematisprojekt:

  Er det virkeligt meningen, at dine nyerhvervede klematis skal klatre op i hortensiaerne, eller skal de være bunddække? Hvilke drejer det sig om? Hvis du disker op med navne, kan jeg selv slå dem op og se, hvilken gruppe de tilhører, hvor høje de bliver osv. Flemming Hansen har i sin bog om klematis indikeret flere steder, hvilke klematis, som egner sig som bunddække. At bruge klematis sammen med hortensiaer kan umiddelbart virke som alletiders idé, da det muligvis vil få dem til også at blomstre først på sæsonen. Spændende! Den idé kunne jeg godt tænke mig at snuppe.

  SvarSlet
 16. Tusind tak for en skøn video Claus - først i dag fik jeg tid til at se den.
  Men hvor er din have dog flot, selv på denne årstid, filmet på en grå dag. Din allé tager sig fantastisk ud!
  Husker godt din ærgelse for to år siden, men grinede alligevel da jeg hørte om den med ukrudtsbrænderen :-) Virkelig en malende beskrivelse af en mand på grænsen til det desperate!
  Jeg håber selvfølgelig for dig at du når det hele i år - personligt håber jeg også på en lidt mildere vinter end de sidste par år, så foråret kan komme til tiden.

  Her i England blomstrer en rose stadig uden for mit vindue, omend den går på hæld. Overalt plantes Stedmoderblomster og Primulaer - dejligt :-)

  Kærlige hilsener, Lisbeth K

  SvarSlet