Video d. 29. oktober 2012

7 kommentarer:

 1. Hej claus.
  Tak for kikket, jeg glæder mig allerede til foråret, synes det ser lidt trist ud når frosten har svedet bladene, men flot ser det med rimfrosten.
  Hilsen Ann

  SvarSlet
 2. Kære Claus,

  hvor er den egebladede hortensia smuk. Flotte bladformer og farver.

  Tusind tak for video-havevandringen. Vi havemennesker skuer altid fremad og glæder os til at se nye plantedrømme og blomstersammensætninger folde sig ud.

  Ja, jeg gætter også på, at der findes mange ømme havemuskler og løglæggervabler her i havebloguniverset efter sådan en smuk weekend, der var som skabt til havearbejde.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 3. ja tak ingen alvorlig frost før til jul.
  det er en spændende plante den egebladet hortensia, det kunne været man skulle kikke efter den i plantehandlen. Jeg vil nemlig finde nogle flere planter der kan tåle skygge ,men osse stå tørt. Fugtig frodeig skygge har jeg desværre ikke. Jeg er faktisk lidt "misundelig" på dig, du er omgivet af de store træer og alligevel har du den enorme frodighed i haven, og tør plante birketræer i bedene. Men det er vel osse dine "trænaboer" der giver dig det mildere klima, du har.
  forsat godt efterår osse til alle andre havefolk
  Gunvor

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for turen rundt i den hvide have, det er altid utrolig dejligt at se nyt fra dit vidunderlige paradis. Glæder mig til flere videoer i løbet af ugen.

  Den egebladet hortensia har jeg også i min have, men jeg mangler stadig at se blomster i den.

  Her er rygmusklerne og bagbenene også noget ømme efter en god lang dag i haven, hvor manden gravede det ene hul efter det andet, jeg stoppede planter i og vores 10 måneders gamle hundehvalp syntes det var sjovt at spille bold og løbe med de tomme potter.

  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Jubii en have video til os, mange tak for det. Nyder at gå en tur sammen med dig og det er altid spændende og lærerigt. Jeg lagde mærke til dit fodder hus, det du anbefalede os i Bilka sidste efterår. Jeg købte selv to stk og hvilken glæde det har givet både til piphans og jeg. Der er nu ikke noget mere hyggeligt end at fodre de små. Fantastisk kvalitet og det står som nyt endnu. Jeg har dog selv spændt lidt ståltråd ud mellem hjørnerne , for her hos mig nyder de tykke skovduer at sidde og mæske sig... Ved ikke hvorfor men de er ikke helt så velkomende som de små fugle, selv om de måske er lige så sultne. Måske er det farven, ville jo være dejlig med hvide duer. Måske at jeg skal sige at alle er velkommen . Du har helt ret ,"Det var en ganske dejlig dag i dag". Jeg var selv i haven og kikkede på alle de forårs løg som jeg hade købt i Bilka til halv pris, Tænk hvis man kunne købe en løglægnings maskine til husbehov. Måske jeg kan få lidt hjælp fra en gammel krage fra mors, det siges at hun er i god træning og har talenter der rækker ud over evne. Nu er den dejlige dag slut og hvilken glæde at kunne tilbringe en del sammen med dig. Tak for i dag... Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Ja jeg følger også med i alle dine havesysler, og nyder det hver gang der er kommet nyt på din blog.

  Håber det er ok med lidt reklame Claus, men synes lige at alle havetosserne skal vide at Bilka har sat alle deres blomsterløg ned til halv pris nu, så man kan erhverve sig de smukkeste blomster til en meget fornuftig pris

  Mvh Jesper Svendsen
  Www.Koihaven.dk

  SvarSlet
 7. På lördag ska det bli lite varmare, även om det är vackert såhär! Hann med en sväng på plantskolan igår och hörde din tulpan-ande mana på till ett större, och praktfullare färgval än jag annars vågat! Tack för inspirationen till lime och pink och cerise! Du är grym, både på att skapa och att inspirera andra till det!

  SvarSlet