Video d. 29. oktober 2012

5 kommentarer:

 1. Kære claus.
  Mange tak for levende billeder. altid en fornøjelse at få et glimt af din paradisiske vidunderverden. Er selv meget glad for Hortensia. Kan dog godt ´fare lidt vild i´ hvornår, hvordan og hvor ofte de skal beskæres. Ellers synes jeg det er en fortræffelig plante. Den egebladede kunne jeg da også godt tænke mig at eje. Har læst den skulle være delvis stedsegrøn, og det giver så en ekstra fornøjelse.
  Ja du har meget du endnu skal nå at ha´ udrettet derude, nu du har sluppet tasterne, så rigtig god arbejdslyst. Følger dig på sidelinjen ;o)
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jeg skal ellers lige love for, at der sker noget hos dig. Jeg er meget spændt på at følge din have i den kommende sæson her på bloggen. For du finder hele tiden på nyt, smukt og spændende. Ingen stagnation hos dig.

  Hov! Øjnede jeg en lille blå klematis mellem dine randblomstrende hortensiaer (Twist n'Shout?).

  SvarSlet
 3. Jeg er også en af de, der glæder mig til at høre nyt fra dig og dit arbejde, hvad enten det er billeder fra dit paradis eller fra dine rejser.
  Jeg har lige gravet 3 store kraf-tige hortensiaer op. De har nu stået i min have i 8 år og har kun leveret blomster èn gang. Jeg tror, de bryder for tidligt i foråret og får så et svirp af nattefrosten, der tager de afsatte knopper, der skal give blomster. Jeg synes, jeg har været meget tålmodig med dem. Nu er bedet omdannet til krydderurtebed og, det er jo heller ikke så værst.

  Kærlige tanker fra
  Bibi fra Almind

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for endnu et dejligt kik i din vidunderlige verden, det smitter helt utrolig med den energi du altid lægger for dagen, lysten vokser mere og mere.
  Selvom interessen altid har været der, giver den et helt utroligt skub til at foresætte og udvikle sig med mere viden om de enkelte ting. TUSIND TAK for det.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Tack för titten det är så trevligt med dina små filmer från trädgården.
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet