Det er det, jeg siger ...

... jeg er altså ikke teknikkyndig. I går oprettede jeg mig selv på Facebook, og det er virkelig en helt ny verden for mig. Vil lige nævne, at I kan følge mit haveliv på www.facebook.com/clausdalby.dk. Den først oprettede side fungerer nu som min private side, hvorfra der ikke vil være den store aktivitet. Håber, at I (også?) vil melde jer som venner på ovenstående side.

 

20111123_084632

 

Og så jeg vil selvfølgelig sige TAK for alle de ’synes godt om’-klik, jeg har fået. De både glæder og varmer.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus

  KUN fordi det er dig. Jeg kan ikke fordrage FB.

  SvarSlet
 2. Kære Claus,

  jeg vil sende en venneanmodning med brevdue til dig, for jeg gamle, travle computeramøbe, der rent teknisk er på Neanderthalerstadiet har hverken tid eller forstand til at være på "Fjæs".

  Jeg skal jo passe min familie, min have og mine hvide duer, som måren...det krapyl...desværre har fået smag for. Jeg elsker de flyvende væsener, både havens småfugle, vores hvide duer og så ham der Paw. Dejligt dejligt billede og held og lykke med dit nye sociale multimedie tiltag.
  Jeg vender også pegefingeren opad:o) <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Rigtig god weekend til alle derude.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 3. Kære Claus.. Du får uden tvivl mange fine venner på facebook og det kommer til at gå stærkt. Jeg er meget glad for at det ikke kommer til at gå ud over Bloggen her. Tror at du skulle være den eneste der kunne få mig på facebook, hvis du lukkede bloggen her. Tager hatten af for dig.. Ps . "TG" min f... skov due, hvis jeg var en rovfugl ville jeg jage dig.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg vil gøre ligesom Tante Grøn og sende dig en hilsen her med brevduerne, ligesom jeg har gjort så mange gange før og håber at venskabet alligevel kan bestå.
  Jeg ikke har opfundet Facebook og kommer heller aldrig til det. De kræfter jeg har, bliver brugt på nogle af de fantastske blogs der findes her og hvor jeg vælger at ligge en kommentar i ny og næ, min familie og i mit egnet lille paradis hvor jeg forsøger at leve nogle af mine drømme ud.
  Derfor håber jeg ikke du lige pludselig vælger at stoppe her og kun findes på facebook, da du er en stor inspirationkilde for mig.
  Men du skal alligevel have held og lykke med dit nye tiltag, selvom vi er nogle stykker der kun er nået til brevduerne.

  God weekend til Jytte, jeg håber ikke det lille krapul til måren når at får duesteg til alle sine måltider. Øv.

  God weekend til jer allesammen derude.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
 5. Kære Pia, Tante Grøn og I andre. I kan være helt sikre på, at jeg bliver ved med at skrive her på bloggen.

  Den er mit primære 'talerør' og vil blive ved med at være det. Facebook vil kun blive et supplement.

  SvarSlet
 6. Kære Claus -
  Jeg kan simpelhen ikke finde "tilføj ven" knappen på din profil - tror du har fået valgt en indstilling så man ikke kan anmode dig om venskab??

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg er helt lettet over at se at andre også nøjes med bloggen her.
  Jeg synes ikke mit liv rummer tiden til FB - så tag det endelig ikke som et udtryk for uvenskab :-) Det bliver bare ikke mig der kan like dig derinde - men jeg følger hjertens gerne din blog her og sætter stor pris på den. (LinkedIn - var det noget? Der har jeg en profil!)

  Held og lykke med dette nye projekt - som alt i alt er en rigtig god idé, fordi du uden tvivl vil kunne nå ud til flere end du allerede gør.

  Skønt at du har overskud til det hele :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet