Det var den bogmesse

Tre travle - men meget hyggelige og udbytterige - dage er ovre. Der har været en fantastisk bogmesse i Belle Centret, og tilstrømningen af gæster var enorm.

 

Både som forlægger og forfatter synes jeg, at messen var meget udbytterig, og det er en stor glæde at få så megen positiv respons, som tilfældet er.

 

Jeg føler mig næsten som en star med al den ros, jeg får for mine egne bøger, og jeg har virkelig skrevet mange hilsner og autografer.

 

 

Nu venter tastaturet, og jeg skal i gang med bogen om den hvide have. Men jeg har også besluttet mig for at skrive en række håndterlige bøger i et mindre format til blot hundrede kroner per styk. Det vil blive en serie med navnet Claus Dalbys Havebibliotek, og jeg har rigtig mange ideer.

 

Men herom senere ...

16 kommentarer:

 1. Hei Claus
  Ja nå gleder jeg meg bare til boken er meg i hende her i Norge. Det blir nok litt "stolhaging" framover, de dagene hvor været ikke tillater ekte hagearbeid. Til lykke igjen med boken. Jeg skal nok si hva jeg mener når jeg har fått kost meg med den i tiden framover.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Der er nu noget dejligt over at kaste sig over en skøn stor bog, som man ikke bliver færdig med på nul komma dut. Når det er sagt, tror jeg, at du igen har fået en god idé. Du har megen skønhed og viden at kunne viderebringe, og da det ikke er så forfærdelig længe siden, at jeg blev ramt af havevirus, har jeg stadigt meget at lære. Er nysgerrig efter at høre lidt mere om den nye serie. Kunne du lokkes til at løfte lidt mere af sløret, eller er det endnu på planlægnings/idé bænken?

  SvarSlet
 3. When will your books be translated in English or in French ?

  SvarSlet
 4. Hej

  Det lyder som en rigtig, rigtig god ide. Jeg har labels i mange af dine bøger, så jeg kan slå op på forskellige "tips"

  Bente

  SvarSlet
 5. Dejligt for dig Claus at bogmessen har været sådan en succes? Har i tal over, hvor mange "vis mig dit drivhus" der blev solgt på messen?
  Din ide med bog serien er fantastisk og vil helt sikkert også nå ud til den del af befolkningen som ikke er have narkomaner men ba almindeligt haveinteresserede.. Forstået på den måde at 100 kr sidder mere løst på lommen for de fleste, end 500 kr..
  Selv er jeg den stolte ejer af et eksemplar af dit nyeste skud på stammen. Den er pragtfuld og jeg takker dig for at have lavet den :)
  God mandag til alle

  Tine Vogt
  Www.haveglaeder.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Dejligt at Bog-messen er vel overstået, og at det OGSÅ har været stort for de mange gæster der har besøgt din stand, er jeg slet slet ikke i tvivl om.
  ´Claus Dalby´s Havebibliotek´, endnu en dragende magnet ;o) De bøger skal nok blive ligeså stor succes som alle dine andre bøger, som jo er både fantastisk interessante, hyggelige og meget, meget magiske. Glæder mig også til ´Den hvide Have´, den er ventet med længsel ;oD
  Rigtig god dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Sidder med vis mig dit drivhus, der endnu en gang viser hvordan du formår at overgå dig selv. FANTASTISK FLOT og smukt opsat. Her er mange dejlige historier til vinter, jovist - men denne bog holder i mange mange år. Alle de fine beretninger om drivhusenes tilblivelser er meget fine og med materialevalgsbeskrivelserne med til at gøre emmet lidt mere tilnærmeligt, for alle der ikke kan bestille luksusmodellen. Det gør nu heller ikke noget det er dejligt at have noget at drømme om. Tillykke med det flotte stykke arbejde. Resultatet: En vinder, der har fortjent at blive oversat så andre end de nordiske lande kan nyde den.

  Kærlig hilsen
  Eva

  SvarSlet
 8. KæreClaus
  Du fortjener bestemt al den hyldest, du har fået på bogmessen. Både på grund af dine flotte bøger og på grund af alt det, du gør for, at alle vi "havetosser" kan få smukke og spændende haver.
  Jeg ser meget frem til nogle gode små bøger om havedyrkningens finesser.
  Venlig hilsen
  IDA fra Koldingegnen

  SvarSlet
 9. Sikken er skøn værtindegave, det kunne være at komme med en bog fra dit univers for at overbevise flere om glæden ved haven. Og så til en overkommelig pris.
  Mvh
  Jytte

  SvarSlet
 10. Hvilken god idé med "et bibliotek"! Sig bare til hvis du har brug for hjælp med det... lader til du har mange jern i ilden efterhånden (som forfatter altså, jern i ilden har du jo under alle omstændigheder altid!)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Det bliver efterhånden en rigtig dyr bog at få anskafftet sig! Var nemlig i boghandleren i dag for at købe "Vis mig...." men, den havde de ikke modtaget endnu - dybt suk...Nå, men den kendsgerning kostede mig både et stykke fransk nougat en julegris med glimmer + en lille taske;O)
  Så please... få den bog på min boghandlers hylde meget snart inden jeg må dulme mine abstinenser med stærkere sager!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Claus Dalbys Havebibliotek! Det lyder interessant! En god ide! Hvad skal emnerne så hedde?? Ja vi er jo sørme nysgerrige!!
  Må vi gætte? En der hedder April, en Maj, en Juni osv?
  Eller: Den røde skala, De skønne blå, De vidunderlige hvide osv?
  En bog om de bedste sommerblomster er oplagt.
  Vi glæder os allerede.

  SvarSlet
 13. Ideen med have-biblioteket er meget spændende, det kan blive rigtig godt.

  SvarSlet
 14. Uhh hvor skønt, hvad med sådan en lille praktisk hvad-skal-gøres-hvornår-bog?
  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 15. Det var dog igen en genial ide du har fået. En stor bog er skøn fordi den holder mange timers læsning, men en mindre bog kan faktisk også tages frem igen og igen - det gør jeg i hvertfald med dine 2 bøger om krukkehaven.

  SvarSlet
 16. Jeg ville blive meget taknemlig hvis du laver håndterlige bøger, da jeg har piskesmæld og ikke kan løfte dine bøger - uden at have det dårligt resten af dagen. Jeg er vild med dine bøger, jeg kan se dit venskab med Anne Just igennem bøgerne. Dejligt du spænder vidt, fra fine store (dyre) projekter til små (billige) projekter. Tak fordi du inspirerer!

  Havehilsner Maria

  Den eksperimenterende have

  SvarSlet