En meget travl dag

Det har været været en rigtig travl dag, og der er blevet langet virkelig mange 'Vis mig dit drivhus' over disken.


Det er en rigtig god indikation. Når vi sælger så mange af en bog, som vi har gjort i dag, er succesen hjemme.

 

Herligt, for jeg har trykt et ret stort oplag. Så vi løber ikke tør lige med det samme.

 

18 kommentarer:

 1. Tillykke med det
  Jeg glæder mig til at få mit eksemplar i hånden. Den er bestilt ved en boghandler for jeg skulle alligevel have et på andre småting med.
  Jeg hørte lige i tv-avisen her til aften, at danskerne læser færre bøger en nogensinde. Udviklingen tilskrives det øgede forbrug af andre medier, som internet, tv og film. Det er en trist udvikling, både fordi der bliver flere og flere funktionelle analfabeter og fordi bogens oplevelsesunivers er noget helt andet end de andre mediers. Desværre bliver denne udvikling nok svær at vende, men intet er umuligt, og du gør da dit:)
  mvh Lotte

  SvarSlet
 2. Håber der ikke er mere travlt end at du også får/har/tager dig tid til at nyde successen, den er dig virkelig vel undt
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har også set og hørt TV- avisen i aften, og hvis det ikke var, fordi de unge trods alt følger godt med, ville jeg sætte mig til at hulke. Jeg kan godt forstå, at folk har travlt; men selv prioriteret jeg læsning højt: 1-2 timer om dagen om sommeren og mindst 2 timer og ofte mere om vinteren.
  Jeg kan slet ikke leve lykkeligt uden skønlitteratur ....og havebøger naturligvis! Så det glæder mig, at det gå så godt på din stand, Claus. I morgen vil jeg tage ind til boghandelen i Nykøbing for at se, om de er fremme på beatet.
  Happy, Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Det er da dejligt at din nye bog er blevet så godt modtaget. Jeg ønsker mig den i julegave, og Gud nåde familien, hvis ikke den ligger under træet Jule aften....

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Det var hyggeligt at få hilst på dig igen. Sad lige her før sengetid og bladrede lidt i vis mig dit drivhus. Wauw en lækker bog. Den glæde jeg mit til at læse, når jeg får lidt tid.

  SvarSlet
 6. Det lyder sjovt. Så dejligt når der er godt salg, det giver virkelig glæde og energi, på det man har lavet. Du er så flittig og mange dejlige bøger har du lavet. Jeg tænker nok at der kommer liiige et par stykker mere.Fortsat god weekend og salg. Knus Anne

  SvarSlet
 7. Grattis Claus!
  Jag är inte förvånad alls.
  Klart att det är en succé det är bara början.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlet
 8. Claus ! det er glaedeligt at bogen har god suces , det var tydeligt at det maate blive en tyk bog , her fra blogen har vi jo fulgt dig dag efter dag paa dine ture rundt paa jagt efter spendende drivhuse!
  Herfra ónsker jeg dig fortsat godt salg!!!
  Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 9. Dejligt med succes og gode besøgstal, jeg glæder mig blot til at bogen forhåbentligt ligger under juletræet til mig.

  Hvor er det fint med den store blomsteropsats på søjlen, og så x 2, det ser man garanteret ikke hos de andre udstillere.

  God arbejdslyst :)

  Ulla

  SvarSlet
 10. Kære Claus -
  Din stand var/er en fryd for øjet og er samtidig den mest gennemførte af dem alle på bogmessen. Spændende at kigge forbi fredag eftermiddag.
  Din nye drivhusbog er et fantastisk værk, så den kan KUN blive en bragende succes!
  Fortsat rigtig god fornøjelse i Bella Center her i weekenden.
  *SMIL* og på gensyn... fra Lisbet

  SvarSlet
 11. Hej Claus.Dejligt at hilse på dig igen.Flot stand du har,og dejligt at salget går så godt.Fik da selv lige nogle bøger med hjem.Glæder mig til at fordybe mig i bogen de mørke aftener.Knus Jette

  SvarSlet
 12. Det er godt nok en flot stand I har fået stablet på benene, og var det ikke for en omgang influenza, var jeg også kommet forbi. I stedet må jeg vist en tur forbi boghandleren i næste uge - glæder mig til at se den.
  Hej fra Lise-Lotte

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Jeg var en af de heldige som havde mulighed for at kigge forbi din iøjnefaldende stand på messen i går. Og jeg siger bare: DET VAR ABSOLUT DEN FLOTTESTE PÅ HELE MESSEN!!!! De andre druknede i mængden men din lyste op og var bare så venlig og glad med dig smilende bag disken. Og sikke en velkomst jeg fik, da du så mig. Hvordan kan du huske så mange ansigter med navn?? Vi har trods alt kun set hinanden en gang.....
  Jeg har selvfølgelig allerede kigget i bogen og det er en ualmindelig positiv og "glad" bog med fantastiske billeder. Jeg nyder de søde historier som følger hvert drivhus.
  Tusind tak for et mesterværk.
  PS. Husk at gå i fitnesscenter, før I køber bogen. Den vejer et ton!!! Man får sååååå lange arme.....

  KH
  Renate

  SvarSlet
 14. Tillykke med bogen, håber også at få købt den en dag:) Anne Gine

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Flot stand I har bygget op. Man så faktisk et glimt af den i fjernsynet på åbningsdagen. Jeg kunne genkende den, så kan andre jo også :)
  Jeg ville gerne have været til bogmesse hvis jeg havde boet noget tættere på.

  SvarSlet
 16. Hej Claus.!hvor flot stand.. Jeg fik mit eksemplar med posten i går og jeg er intet mindre end begejstret. Til alle der overvejer bogen, så ka jeg kun sige: Køb den!! Den ER pengene værd.. Jeg har ik gennemlæst den fra ende til anden men jeg har gennembladret den og læst hist og her.. Den er ba flot Claus. Det kan du godt være stolt af..

  Mvh Tine Vogt
  Www.haveglaeder.blogspot.dk

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Med alle de flotte anmeldelser og ros du og din bog hér har fået, kan jeg da næsten slet ikke vente, til jeg selv får bogen i hænderne. Hvor må det være den største løn af alle, når et så stort, ihærdigt og omfattende arbejde bliver værdsat i et sådant omfang, og rost til skyerne. Giv dig nu også tid til at nyde din succes, den har du vitterligt fortjent. Glæder mig på dine vegne. STORT tillykke.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 18. Har pløjet bogen igennem.......der er kun et STORT negativ ting ved bogen .......


  Jeg blir så misundelig over alle de dejlige drivhuse folk har ;-))))

  SvarSlet