Et fint match

Tidligere i dag skrev jeg om ’Claus Dalby’-rosen, der venter derhjemme. Og sammen med den blandt andet to andre Poulsen-roser.

 

image

 

Den ene er ’Stockholm’, som I ser herover. En meget smuk rose, der minder utrolig meget om ’Kronprinsesse Mary’ (faktisk kan jeg slet ikke se forskel), men ’Stockholm’ er meget bedre og langt mere blomsterrig.

 

image

 

 

Som den tredje partner planter jeg ’Marselisborg’, der måske er lidt for gul til nogle. Men jeg er sikker på, at denne treenighed bliver meget vellykket.

8 kommentarer:

 1. Pas nu på majestætsfornærmelse, kære Claus.
  Men smuk hvid rose med syrlig midte. Overvejede lidt Kronprinsesse Mary i foråret blandt hvide og limefarver, men førte det ikke ud i livet… Måske jeg skal forsøge med den Svenske hovedstad i stedet?

  Mange hilsner og tillykke med din egen rose. Sikke en ære, men jøsses den rose har da en hel del at leve op til…

  SvarSlet
 2. Der var jeg altså lige ved at få noget galt i halsen...Stockholm med rød rose i baggrunden og overskriften "Et fint match" - godt jeg fik rullet længere ned!
  De tre hvidgule sammen ser jo skønne ud. Min erfaring med Kronprinsesse Mary - rosen såmænd, er lidt skuffende. Bestemt ikke når den blomstrer, så findes ikke bedre. Men det gør den meget sparsomt her hos mig. Både Stockholm og Claus ser underskønne ud!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. "min Mary" har gjort det fint i år trods den kun har et år på bagen i min have.
  Imorgen bliver en dejlig dag - for der har boghandleren et eksemplar af "Vis mig dit drivhus" liggende klar til mig! Åh, jeg glæder mig, og er sikker på at den er fyldt med inspiration. Bogen om den hvide have vil jeg også glæde mig meget til.

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  sikke en smuk rosenkombination, du har valgt. Der findes ikke noget skønnere end roser.

  Det var SÅ hyggeligt at hilse på dig på bogmessen. Jeres stand var fantastisk smuk og osede langt væk af elegance og stil. Jeg er superglad på dine vegne over, at der har været udvist sådan en kæmpe interesse for din nye bog.

  "Vis mig dit drivhus" er et æstetisk mesterværk, der giver stof til mangen en dejlig drivhusdrøm. Inden jeg var nået til side 30, havde jeg allerede planlagt TO orangerier på denne matrikel.

  Det er virkelig en bog som jeg varmt vil anbefale alle at købe. Man får SÅ meget for pengene (Ikke jyde for ingenting!:o) Ikke alene får man Dalbydelikate, smukke billeder, dejlige detaljer, inspiration, og interessant læsning nok til rigtig rigtig mange års mørke vintertimer, men man får også noget helt andet som er ubetaleligt og uvurderligt: Man får masser af stof til nye dejlige, oplivende og livsbekræftende drømme og fantasier. Hvad var livet uden drømme og visioner?

  Det er lige præcis det du kan, Claus... at skabe drømme og store visioner. Og det skal du have et hjerteligt tak for. Ikke sært at du har ligeså mange fans som en anden rockstjerne. Uden drømme bliver livet fattigt og trist. Tak for drømmene.

  Knus, kærlige hilsner og tanker fra TANTE DRIVHUSSKRUK

  SvarSlet
 5. Søde Claus
  Din stand var LANGT den flotteste! Det var så hyggeligt at se dig - og ikke mindst Tante Grøn, Syrenprinsen og Paw! Live! Wow! Der blev simpelthen luret i julegaven på vejen til jylland - bliver desværre køresyg af at læse så... da jeg senere sku ha listet den frem igen var den ingen steder at finde. HMMM! Nu ser jeg den først til Juleaften igen.
  UUIIMM alle 3 er lækre roser - har selv Mary og Stockholm og er helt syg med dem begge! Har et ømt punkt for lysegule/creme roser, ja og så dem med spræl.

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  ja, det blev ikke til meget skønhedssøvn inat. Din nye drivhusbog var simpelthen umulig at lægge fra sig. Jeg er så fuld af beundring overfor alle de fantastisk dygtige, kreative, passionerede og HELDIGE drivhusejere, vi bliver præsenteret for. Hvor er det skønt, at der findes så passionerede og skønhedssøgende mennesker, for hvem "godt nok" ikke er godt nok.

  Jeg har en sød haveveninde som modtog "Vis mig dit drivhus" iaftes. Efter at have læst i nyerhvervelsen, kørte adrenalinen, drømmene og fantasien i så højt et gear, at hun var nødt til at tage et par drinks for at falde i søvn. Jeg skal nok lade være med at nævne navne, Margrethe:o)

  Efter denne øjenåbner af en bog, vil smukke og personlige væksthuse skyde op som paddehatte overalt i Skandinavien:o)

  Søde Cendie,

  det var også rigtig rigtig hyggeligt at hilse på dig på bogmessen. Det du er udsat for m.h.t at måtte vente helt til juleaften på at få lov til at åbne din nye bog igen, kan kun beskrives som psykisk tortur. Sådan noget burde forbydes ved lov:o)Hvor er du tapper, min pige:o)

  Kære Inga og Pia,

  tak for søde hilsner og ja I kan tro, at flæskestegen smagte:o) I år bliver det juleaften to gange. For udover flæskestegen, blev der også serveret den lækreste ris a la mande a la Paw. Julegaven var "Vis mig dit drivhus":o)Sikke en forkælelsesaften. Ren wellness:o)

  Hav en god dag derude i novemberregnen.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Først – hvor var det en meget smuk stand på bogmessen (har kun set den på nettet, men det er nok til at se at den var så smuk).
  Du har lige udgivet din bog i sidste uge, og allerede er du i gang med den næste bog. Det er jo ikke til at forstå hvor du får den energi fra.
  Det lyder fantastisk at du også skal have samarbejde med Bo Bedre –
  Og din fine rose der er opkaldt efter dig – smuk smuk kombination med det gule.
  Inspiration giver du i hvert fald til det yderste, og det er skønt!
  Din hjemmeside skal så vidt muligt ses hver dag uanset hvad.
  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 8. Kære alle - tak for hyggelige og søde kommentarer

  SvarSlet