Et kapløb

Så er det ganske vist! Om få dage indfinder vinteren sig, men jeg håber ikke, at den bider sig fast.

 

De næste dage har vi rigtig travlt. Heldigvis er løgene i jorden, men mange planter står stadig i deres potter-

 

claus20121126_145718 claus20121126_145743

 

Blandt andet venter et par hundrede små juleroser, Helleborus niger, på at blive plantet. Det skal vi nu nok nå.

 

 

Er stadig på Sjælland, men glæder mig i den grad til at komme hjem i aften. Drivhusfolkene er nemlig gået i gang med glasset. Så jeg skal ud med pandelampen!

6 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Ja, det er nu en kamp mod kulden at blive færdig. Jeg kan dog intet nå før weekenden, så.......
  Min første Helleborus er sprunget ud - en plettet skønhed med ret stor hvid og bordeaux blomst.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Jeg har også allerede knop i en af mine selvsåede juleroser. Det er en stor fornøjelse, når bestanden hele tiden bliver større.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 3. nyder billedet...godt taget Claus.

  SvarSlet
 4. Ja det er med at få det sidste i jorden inden hr Vinter bider sig fast. Skal selv lige ud og smide de sidste frø, rød valmue, i jorden inden frosten kommer.

  SvarSlet
 5. Ja, vejret har været med os på det sidste. Om lidt skal jeg ud at så valmuer (CD slagsen bl.a.) og Bourgati tidsler og nogle andre stauder, som jeg ikke lige kan huske på stående fod. De bliver bare bredsået, og så bliver jeg glad for det, der kommer op, og som måske skal flyttes lidt rundt og væk, når det har spiret til foråret. Og så er jeg færdig i haven. Alt er ryddet op og gjort klar til vinteren, som jeg også glæder mig til - foreløbig i hvert fald. Det er først, når vi kommer et stykke hen i januar, at jeg synes, det bliver træls.
  Jeg elsker december. Egentlig mere end selve julen.
  Om et par dage, når det bliver for koldt i haven i længere tid ad gangen, skal jeg i gang med at bage. Ikke alle småkagerne, som jeg gjorde før i tiden; men min søn forventer helt bestemt at få sin engelske julekage soppende i whisky, så på køkkenbordet ligger korender og rosiner og friske dadler og økologisk sukat og pommeransskal og alle de andre spændende ingredienser klar. Og jeg tror sør'me også, at jeg vil starte en surdej, når jeg nu alligevel skal til det. Jeg har ikke tidligere haft held med sådan en, men nu prøver jeg altså igen.
  Velbekomme
  og Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Også et kapløb her.. Går og venter på 4 roser fra Rosenposten (splendens) De skal jo i jorden inden frosten kommer.. Dårlig timing er det måske, men sådan er det nu engang. Glæder mig meget.. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet