Jeg er en tekniktåbe!

Ja, det indrømmer jeg. Blogging har jeg heller ikke ret meget forstand på. Jeg gør det bare.

 

Flere har gennem tiden spurgt, hvorfor jeg ikke var på Facebook, og det har jeg egentlig ikke kunne give et fornuftigt svar på. Nu har jeg imidertid oprettet en profil. Håber, at I er nogle, der vil være venner med mig. Jeg vil nødigt stå helt alene.

17 kommentarer:

 1. Du får sikkert hurtigt masser af venner, så det tror jeg ikke bliver noget problem.
  Sjovt at se dit hus indefra i går, men jeg må indrømme, at jeg allerede havde gættet 'typen' under den korte reklame, der blev sendt for programmet i sidste uge. Jeg tænkte, at det da måtte være den letteste opgave at gætte denne type, men de kære livstilseksperter er åbenbart ikke havenørder.
  Min søn på 7 år var forresten noget imponeret over dit tryllenummer - Øj, sagde han, det var sejt, det er en ægte tryllekunster, ikke mor.
  Jo, sagde jeg, og tænkte på helt andre former for havetrylleri:)
  God dag, og mange hilsner fra en måske kommende facebook ven.
  - Lotte

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive hyggeligt at mødes på facebook.

  Fortsat god dag fra
  din nye fb ven
  Helle Aagaard Sydfyn

  SvarSlet
 3. Juhu ! Se der ja :) Velkommen !

  ps. du bør forandre din adresse til facebook.com/clausdalby i stedet / det er ikke vanskelig - send meg evt en mail :)


  takk for sist !!
  STOR KLEM
  anette

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Jeg tror, jeg skal have fundet et gammelt spadeskaft og lavet sådan en tingest. Det lyder ret effektivt.
  Jeg holder mig til bloggen her - jeg færdes ikke på facebook. Men bare rolig, du kommer helt sikkert ikke til at stå alene der heller.
  Jeg tror snarere, at det bliver lidt overvældende for dig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Hehe jeg arbejder en del med IT og selv jeg var sent til at hoppe på Facebook bøljen.

  Forresten så gættede jeg også dit hjem i går ud fra reklamen - ikke spor svært.

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne være venner med dig på Facebook.
  Bemærk for øvrigt, at der gøres reklame for din nye bog på min blog!

  www.brocantebysusanne.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Du kommer ikke til at stå uden venner på Facebook!!

  Lad nu være med at stresse over al det it og teknik...

  Tanker fra

  muffyanette (Anette Brammer)

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Det var rigtig spændende at se dit dejlige hus indvendig i aftes. Det så vældig hyggeligt ud og lige så velovervejet og frodigt som din have. Jeg er fuld af beundring, også over din viljestyrke i forbindelse med dit vægttab. Tak fordi du vil dele det hele med os.
  Hvad angår Facebook, vil jeg meget gerne være ven med dig. Jeg har faktisk allerede sendt dig en anmodning, håber det fungerer, og at det er i orden.
  Venlig hilsen
  IDA Risager fra Koldingegnen

  SvarSlet
 9. Jeg tror ikke du behøver at bekrymrer dig om at stå alene,. Desværre (for mig) kan jeg ikke komme med i klubben, computerteknik og mig er ikke gode venner, men jeg håber da du stadig vil skrive på denne blok, ellers vil det blive meget meget sørgeligt for os "stenalderfolk" der ikke mestrer den modernede teknik.
  Og tak for kikket i dine private gemakker i går. levende, sm
  ukt og hyggeligt. Det minder om haven
  og manden bag det altsammen.
  efterårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 10. Kære Gunvor,

  tak for søde ord. Du kan være helt overbevist om, at jeg vil blive ved med at skrive her på bloggen. Den har førsteprio!

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Jeg siger som de andre: Det er et skønt hjem I har! Det var en fornøjelse at se lidt mere end man kan se på de billeder der ligger på din blog.

  Jeg har været på Facebook i ret lang tid. Lige i starten var det sjovt, men det mistede hurtigt sin tiltrækningskraft, og jeg bruger det ikke så meget længere. Men jeg skal straks sende dig en venneanmodning :-)

  Det er bedre at blogge, synes jeg. Det har jeg kun gjort i en måned, men det er jeg ret bidt af. Det er sjovt at arbejde med egen blog og meget berigende at følge med hos jer andre. Tak for alle dine fine indlæg!

  Venlige hilsner fra Nana

  SvarSlet
 12. Heisann, facebook og Instagram på samme dag! Velkommen :)

  Teknikkertåbe synes jeg ikke du kan kalde deg selv altså,da har du virkelig ikke møtt de som er det ;)

  Husk å spørre da om det er noe du ikke riktig forstår hvordan gjøre!

  SvarSlet
 13. Og du, siden jeg jo slettes ikke kan dy meg for å komme med godt råd. Det er lurt å lage en lenke fra bloggen til Facebooksiden. Du kan legge inn slik boks som jeg har øverst til høyre på Moseplassen, eller i det minste i dette blogginnlegget og andre hvor du forteller om FB-siden legge inn lenke.

  Facebook er nemlig ikke så god å søke på, så det er fint å gi folk en lenke så de kommer direkte :)

  Trenger du hjelp til å lage boks så spør! Det kan være litt vanskelig å finne frem til den.

  SvarSlet
 14. Kære Anne - tusind tak fordi, du vil hjælpe. Kh Claus

  SvarSlet
 15. Så har også jeg sendt dig en venneanmodning ;))

  Hele familien så kender du typen. Nu viste jeg jo, at det var dig, men Preben var meget hurtig til at gætte det, ja allerede da han så bilen.

  Og så lige til sidst skal lyde et kæmpe stort tillykke med de flotte vægtab. Det er jo tydelig at se.

  Godt gået Claus

  Knus fra Madammen :-)

  SvarSlet
 16. Hello Claus! :)
  You're welcome to Facebook!
  Unfortunately I can not ask you for the friendship to a problem with a block that I have on FB, I would ask you the friendship so I can follow you?
  I thank you so much, I always follow you on your blog!
  You're great!
  Hugs
  Tiziana

  SvarSlet
 17. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet