Løg i lange baner

I aften har jeg været ude nogle timer med pandelampen for at placere en mængde løg, som mine gartnere vil sørge for kommer i jorden, mens jeg er på bogmesse.

 

080420_252_lisager

 

Blandt andet supplerer vi med en mængde hyacinter. Det bliver en fest til foråret!

2 kommentarer:

 1. Pandelampe... Jeg forstår :)
  - og synes slet ikke det er mærkeligt, i modsætning til, hvad jeg hører andre steder fra.
  Hvad ellers skal man gøre, når nu Vor Herre har valgt at skrue ned for blusset så tidligt på dagen?
  Jeg må se, hvordan jeg slipper afsted med mine gøremål, for den lokale planteskole havde "pludselig" 50% på stauder, slyngplanter og løg... og det kan man jo ikke bare sådan sidde overhørrig vel?!!
  Rigtig god arbejdslyst til havefolket - med og uden pandelygter.
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Ha, ja jeg var også på handelen i går - efter kirkegårdspynt. Og jeg syntes ikke rigtig, der var noget der egnede sig til mine to steder. MÆÆN også her var der 50% på løg. så tak skæbne - nu må jeg i gang igen. Men som vores gode ven Claus Dalby engang skrev tilbage til mig her å bloggen: så er det en investering i fremtiden. Så den bruger jeg som undskyldning.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet