Lobbyisme og benarbejde

Når en bog er gået i trykken, er der nye udfordringer. Én af dem er at få gjort pressen, og dermed læserne, opmærksom på, at der kommer en ny bog.

 

20121103_105525

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har de sidste uger udøvet en del lobbyisme og benarbejde, og det har blandt andet resulteret i, at Politiken i dag omtaler Vis mig dit drivhus over hele tre sider. Det er virkelig en god begyndelse.

 

20121103_105258 20121103_105336 20121103_105435

 

Interessen for bogen er stor – også i tv og på radio skal jeg fortælle om den - og forudbestillingerne mange.

 

I en tid hvor stort set alle andre forlag er holdt op med at udgive havebøger, er det dejligt, at interessen for mine bøger stadig er der. Så jeg bliver ved med at skrive og fotografere. Kan slet ikke lade være.

 

Nåh, nu vil jeg i haven. Vender tilbage med en video senere.

10 kommentarer:

 1. Gratulerer Claus!!! Både med den flotte boken, alt arbeidet du har lagt inn, all kreativitet, og også markedsføring. Det er jo helt fantastisk, og vel fortjent, med den enorme dekningen i Politiken. Men det sier det meste, det nytter ikke bare med en god ide. Man skal altså kunne gjøre et grundig forarbeid, skape et spennende og vakkert produkt, og gjøre det tilgjengelig.
  åhhh, som jeg gleder meg til å holde boken, bla tilfeldig, for så å lese den side for side - igjen og igjen. Vinterens skattejakt.

  SvarSlet
 2. Fin omtale af din bog, det hjælper alt sammen! Selvfølgelig skal tingene markedsføres hvis det skal være lønsomt nok. Nu må du have nogle fortjente dage i haven inden det går løs med bogmesse og nye skriverier - vi er nok mange, der venter på de næste bøger også :)

  Ulla

  SvarSlet
 3. Wauw det er en flot artikel! Ja jeg undrer mig tit over der er så få havebøger på markedet.. Men så har vi jo dine - så har man vel i virkeligheden heller ikke brug for andre ;) Vi ses på fredag, ven.

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig er interessen for dine bøger stor, de er jo altid spækket med flotte billeder, gode, nærværende og interessante beskrivelser af mennesker og planter - altsammen til stor inspiration for os der læser med.
  Dejligt at du får flot omtale i medierne.

  SvarSlet
 5. Tillykke med den ekseptionelt flotte artikel. Vi som jo følger med her på sidelinjen synes det er fuldt ud fortjent. Jeg kender ikke et menneske der brænder mere for havesagen end du. Og vi elsker at læse bøgerne og nyder det når du har fundet de skønneste haver og ovenikøbet formidler det til os i sådan en flot indpakning af eventyrlige fotos.

  Knus fra
  Eva

  SvarSlet
 6. Kaere Claus,
  Selvfòlgelig er der stor
  interesse for dine bòger,
  pròv lige at se nogle billeder,
  du tar'! Du er bare ogsà en
  SUVERAEN fotograf! Du fàr
  'sjaelen' med!
  I disse dage, er der lidt
  aendringer i haven, og jeg
  render konstant rundt med
  'Mit haveliv'. Hver gang jeg
  àbner bogen, synes jeg hele
  tiden, der er 'noget nyt'!
  Nej, man kan ikke fà nok af
  dine bòger :)

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  ja, bortset fra nullermænd og koner, kommer intet af sigselv. Sikke et flot stykke benarbejde, du har gjort.

  Vi er mange, der inderligt glæder os over, at du slet ikke kan lade være med at fotografere og skrive. Dit engagement og dit talent er virkelig en gave til havefolket.

  Din drivhusbog bliver kult. Derom ingen tvivl. Jeg får allerede rigtig svært ved, at styre mit mundvand, bare ved synet af disse avisbilleder.

  TANTE GRØN, din gamle krage...SÅ GÅ DOG I SENG!!!

  Godnunatogsovnurigtiggodt zzzzzzz...zzzz..zz

  Bælgøjede midnatshilsner

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Din nye bog er som altid øverst på ønskesedlen.
  Jeg undrer mig over din kommentar om at stort set alle andre forlag er holdt op med at udgive havebøger. Nu jeg tænker over det, har du sikkert ret, men ved du hvorfor? Jeg troede at haveinteressen var in og trendy... Eller er det slut?
  Det kunne jeg meget gerne tænke mig at høre dig uddybe. Hvis du har tid :-)
  Mange hilsener
  Karen Riemenschneider

  SvarSlet
 9. Tilslutter mig fuldstændig tantes ord!
  Fortsæt endelig Claus!

  Og stort tillykke med den flotte omtale - bare jeg dog kunne læse den selv.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet