Man skal lære så længe, man lever

Og det gør jeg sørme også. Lige nu er det Facebook, jeg er ved at lære at kende, og det er vældig interessant.

 

20090731_165111

 

Jeg bliver klogere og klogere på dette medie, og da jeg oprettede mig selv for et par dage siden, vidste jeg ikke, at der var noget, der hed en fanside. Sådan en side var der pludselig én, der oprettede for mig.
Derfor valgte jeg at flytte min fb-trafik fra min personlige side til fansiden (http://facebook.com/clausdalby.dk).

 

Flere har været inde på fansiden og har givet udtryk for, at de ikke kan se, hvordan man tilmelder sig som ’ven’ for at følge med i min gøren og laden.

 

Det spurgte jeg også mig selv om, men så var der én, der fortalte mig, at man ikke kan tilmelde sig som ‘ven’ på en fanside. Men hvis man vil følge med i mine fb-indlæg, sker det ved at trykke på ’Synes godt om’ enten inde på fansiden eller i boksen her til højre.

 

Jeg vil gerne takke jer nu over 400, der siden i går har givet mig ’Likes’ (som jeg også har lært, at det hedder). Tusind, tusind tak. Det er jeg meget taknemmelig for.

 

NB. Hvis der er noget, jeg kan gøre anderledes/bedre, må I endelig lægge en kommentar og fortælle mig det.

14 kommentarer:

 1. Det er nok også bedst for dig med en fanside...her kan man have alle de fans man kan have.
  På en personlig side kan man kun have op til 5000..:-)
  Ved jeg fra dyresiden jeg kørte her inde.
  Ja man lærer så lenge man lever det er rigtig...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Tillykke med succeen.
  kan jeg tilmelde mig som ven hér skrive ´likes´? ;o) ;o) ;o) ;o)
  Rigtig od søndag. Kærligst Iris.

  SvarSlet
 3. Hvis man har en såkaldt 'side', som man gerne vil have nogen til at 'synes godt om', ser det også godt ud hvis man selv klikker 'like' på andres sider :-)

  Jeg har også en side Vilhelmsdal, hvorfra jeg besøger andre lokale sider med interesse sammenfald. Og på den måde kan man hjælpe hinanden med at gøre sit sted kendt eller opmærksom på begivenheder o.a.

  Man behøver ikke kalde det en fanside, det hedder bare en side/lokal virksomhed :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kender ikke reglerne for fan sider, men undersøg hvor mange billeder og albums du max. kan have liggende. Opdel billederne i albums, så det bliver overskueligt ("haven" er en ret bred kategori. Man kan sandsynligvis ikke flytte billeder mellem albums, men bliver nødt til at slette og oploade dem igen (og dermed mister man de kommentarere som eventuelt har fået).

  Man kan tilbagedatere billeder og begivenheder, så de fremgår af tidslinien på de rigtige tidspunkter.

  Der er plads til noget mere information under punktet "about" som kunne være oplysende.

  SvarSlet
 5. Kære Iris - - du skal være på fb for at 'like'.

  Kære Elin - tusind tak. Ja, det der med 'fanside' lyder noget patetisk, så fra nu af vil jeg blot titulere den 'min side'.

  Kære Grundskyld - tusind tak for inputs. jeg skal helt klart have skrevet noget under 'about'. Det er bare det med tiden ... Men det kommer.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Jeg er IKKE på facebook, og kommer det nok aldrig. For mig vil det være en tidsrøver af de helt store. Derfor har jeg prioriteret det fra.

  Tænker lige... om du måske en dag nedlægger denne side - med din blog - til fordel for facebook?
  Det vil jeg være rigtig ked af!
  Her følger jeg med - oftest søndag morgen/formiddag som nu - i alt hvad du foretager dig i din skønne have.

  Rigtig god søndag
  og mange hilsner

  Christel

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Er alvorligt bekymret nu, da jeg kan se at blogindlæg handler meget om fb, som jeg ikke vil bruge af personlige og principielle årsager. Mon ikke vi lever på lånt tid i cyber space, os der fravælger fb, noget tyder på det. Jeg vil savne din blog rigtig meget.
  Mange venlige hilsener fra en af dine anonyme blogfans.

  SvarSlet
 8. Kære anonyme blogfan - tag det nu helt roligt! Jeg har jo skrevet, at bloggen her er mit primære medie. Og det bliver den ved med at være.

  SvarSlet
 9. KæreClaus.
  Det beroliger mig, at du stadig vil bevare denne side, som jeg besøger mindst en gang om dagen og nødig vil undvære.
  Venlig hilsen
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 10. KæreClaus.
  Det beroliger mig, at du stadig vil bevare denne side, som jeg besøger mindst en gang om dagen og nødig vil undvære.
  Venlig hilsen
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 11. Kære Ida - det er helt sikkert og vist!

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Jeg er fuldt ud klar over at det er på FB at man kan skrive sig ind under ´like´, og tilmelde sig som ven. Som jeg skrev forleden har jeg ikke tiden til FB, derfor min humoristiske kommentar. Beklager det blev misforstået, for jeg synes det må er dejligt for dig med succes på FB, også.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 13. Hej Claus.
  Dem som har haft problemer med at tilmelde sig din fanside er måske fordi de trykker på "den blå tekst"? Hvis jeg gør det kan jeg ikke tilmelde mig, men hvis man istedet trykker på feltet/linket nedenunder kommerman over på siden og kan så trykke "synes godt om", og kan hermed følge din side.. Synes i øvrigt selv at det er super dejligt du er kommet på FB ;-))
  Go' søndag til alle ;-))
  Lotte

  SvarSlet
 14. SUPER med en FB side - meget meget nemmere for mig at følge dig, så! Synes bloglandet er en tidsrøver - Facebook er hurtigt at få overblikket på - og så kan man til og fravælge det der ikke lige fænger... :-)
  Kombinationen Facebook OG blog er nok det aller aller bedste - så når du ud til alle, så flest mulige kan blive glade for dine pragtfulde guldkorn.
  tak for dem, i øvrigt.
  Kh Katinka.
  PS: På Facebook kan man hedde Fru Perlegrus eller Hr. Malerdåse - man BEHØVER ikke oprette en personlig/ærlig profil....bare et lille hint...

  SvarSlet