Mød mig på Vedbygaard

Normalt tillader min sparsomme tid mig ikke at holde foredrag. Men der er ingen regler uden undtagelse. For på mandag d. 12. november kl. 19.00 holder jeg foredrag på Vedbygaard, Hovsøvej 5, 4291 Ruds Vedby.

 

cd_portraet_vis_mig

 

Her vil jeg fortælle om mit drivhusliv i almindelighed og mit haveliv i særdelshed. Om hvordan det hele startede, og hvordan jeg har skabt en engelskinspireret have i Danmark. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

 

Jeg møder op i min egenskab af projekter for Restaureringen af orangeriet på Vedbygaard og modtager ikke honorar. Hele overskuddet går ubeskåret til restaureringen.

 

Pris kr. 100,00 inkl. kaffe/te og æblekage. Tilmelding nødvendig. Enten på telefon 58261003 eller på mail: vedbygaard@diakonissen.dk.

 

Bemærk, at der kun er et begrænset antal billetter.

 

www.vedbygaard.dk/

2 kommentarer:

  1. Hej Claus
    Så er der bestilt billetter,vi glæder for vildt til at høre dig fortælle. Vi 3 kvinder, der alle er faste læsere på din hjemmeside og store fan af dig.Du er en stor inspirationskilde for os alle. Det bliver en herlig Mandag.:-)

    SvarSlet
  2. Kære Linda - glæder mig til at se jer.

    SvarSlet