Nåede lige ...

... at få min nye bog i hånden og fotograferet, inden jeg styrtede af sted til Bogmessen.

 

20121107_104248

 

Her er den så! Jeg er rigtig glad for trykningen. Det er altid spændende.

 

Hvis I bestiller inden i morgen kl. 12.00, har I bogen fredag, om postvæsnet vil. Over hundrede har allerede bestilt.

 

Husk, at I kan møde mig fra fredag til søndag i Bella Centret til BogForum. Her kan bogen købes med en messerabat på kr. 100,- Altså til kr. 399,95.

 

Bestil bogen her.

13 kommentarer:

 1. Bogen er da allerede bestilt, og jeg glæder mig til at læse den :o)

  SvarSlet
 2. Har været så heldig at få et par fribiletter til messen, så jeg kommer. Glæder mig.
  Hilsen Ilse

  SvarSlet
 3. Hej Claus.Stort tillykke med den nye bog.Glæder mig til at få den i hænderne og fordybe mig i den.Kommer igen på messen som sidste år.og køber din bog.Glæder mig også til at hilse på dig.Jette

  SvarSlet
 4. Den ser lige nøjagtig så fin ud som ventet :-)
  God fornøjelse til bogmessen og godt salg!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Kan allerede dufte den.. Uhmm.. Duften af en ny bog, forventningens glæde er rigtig stor her på matriklen. :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus Dalby
  Spændende med din nye bog. Jeg bestilte den i går og glæder mig til at se den live. Håber, du får nogle rigtig gode messedage.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 7. Vad kul att den är klar!
  Mariana

  SvarSlet
 8. Din bog står øverst.på ønskelisten :-) håber du får nogle gode messedage

  Mvh lena

  SvarSlet
 9. Vi ses fredag ;) Babyen skal med hjem

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Jeg håber virkelig at jeg når at komme til bog messen fredag og ser vidunderet. Fredag er den eneste dag hvor jeg har lidt tid for skal arbejde lørdag og søndag.. Jeg får gæster her i mit lille hus fredag og de har pakket den store taske, så de rigtig kan opleve hvordan det er at bo i dronningens København. De glæder sig også til at komme på bog messe i Bella, for de skal jo nødig gå glip af noget, når nu de har skiftet træsko ud med en pæn dame sko med lille hæl. Jeg går dog og undre hvad jeg skal lave af mad til dem , de har en gevaldig appetit sådan nogen, for det er jo gratis, så det hele kan jo ikke gå op i Rucola salat.. Hvis jeg nu laver en go gammeldags flæskesteg med sprød svær og sovs der hænger ve æ kartoffel, tror jeg det bringer lykke. Hvilke lykke at have sådanne venner. Glæder mig til at se dig i Bella... kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 11. Kære Claus,

  hvor ser den bog dog vanvittig appetitlig ud. Nu kan jeg næsten ikke vente med at få den i hænderne og i nærmere øjesyn.

  Kære Paw,

  hvilke venner????! :o) :o) :o)Det er lidt svært at finde ud af, om man skal vælge de brune eller de sorte træsko når man sådan skal til storbyen. Men det er vel også ligegyldigt, når halmen i dem blot er frisk og ny. Og du skulle jo gerne være rigtig stolt over at komme spankulerende med din jyske gæst under armen:o)

  Knus og på snarligt glædeligt gensyn Mr Jetset og Mr Jetlag fra klisterbolle-mageren fra Klisterkanalen, Mrs Mac Næri

  SvarSlet
 12. Jeg har givet min ven en billet til bogmessen - til gengæld håber jeg han kommer hjem med en signeret udgave af drivhus bogen til mig ? Rigtig god messe til dig og til alle jer der skal til Bella ;) kh fru sommer

  SvarSlet