Nu kommer vinteren …

… siger ‘de’! Af vejrudsigten kan jeg se, at sne og frost rammer Østjylland i næste uge. Heldigvis når vi det meste i haven inden da.

 

20121121_104303

 

Inden døre lider vi heller ingen nød. Vi tænder bare op i pejsene og luner os ved flammerne.

 

20121121_103945

 

Så sent som i dag har vi fået brænde, så vi er snart klar til at gå i hi.

11 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Jeg har desværre intet nået den sidste måned, så jeg er nødt til at tage en dag fri fra arbejde for at prøve at få løgene ned, et par træer, og diverse andre nødvendigheder.
  Brændeovn o lign. er et nødvendigt supplement i gamle huse - og så er der høj hyggeværdi med levende ild.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud Claus.

  Og hvad er dog det der stå på pejsehylden? :-)

  Vi ses igen i aften :-)

  Mvh ham der er gået i hi

  SvarSlet
 3. Det ser jo TOTALT HYGGELIGT ud, Claus! Lige til et boligmagasin...!

  Vi "ses" i aften... (så vidt jeg husker) ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 4. Det kommer behövas till vintern!!
  Hoppas ni hinner få ner all lök!
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 5. En rigtig hyggelig pejs I har fået lavet der i jeres køkken. Og I har også et smukt og gemmeført hjem. Har lige set "Kender du typen" på www.dr.dk Der er et flot match både inde og ude. Have fornøjelse at se din smukke have her i sommers. Takker endnu engang

  SvarSlet
 6. Hvor ser det rigtigt hyggeligt ud. I aften skal jeg se udsendelsen med dit hjem, og glæder mig til at se hvor dejligt du bor. Nu kan vinteren bruges til at ligge planer, der er altid nye planer ikke?

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Ja, det er rigtig dejligt når man kan holde varmen og især hvis det passer det du siger, at der skal komme sne og frost i næste uge. Det er jeg ihvertfald ikke lige med på. Det må gerne vente til to dage i januar måned og så er det slut med det. Jeg er nok bedst til grøn vinter.
  Det er et fantastik og flot gennemført køkken du har fået lavet. Med de rammer kan jeg godt forstå, at du nyder at kokkere og have besøg.
  Men når vi kender dig, ved vi at der ikke er noget der er overladt til tilfældighederne, det kan man jo også se i den udsendelse der kommer med dig iaften, hvor alt følger den røde tråd og hvor de to dygtige folk rammer plet med mange ting. Det er jo også sådan vi "Havetosser" opfatter dig i dit have univers. Der er virkelig en rød tråd fra lågen nede ved vejen, ind igennem huset og ud i haven. HVOR ER DET LYKKES GODT.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. åhh hvor ser det hyggeligt ud...og godt at se at brændslen er i hus...

  jeg mangler dog at få sat de sidste løg, må vist hellere bruge weekenden til formålet.
  God aften fra det midtjyske...Diana

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Jeres køkken er altså virkelig lækkert! Jeg er fuld af beundring over din samling af kunsthåndværk. Det er imponerende smukt i sammenhængen. Rigtig god aften.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Jeg har ingen synderlig modstandskraft, når det gælder åbne ildsteder...

  To øvrige præsentationer, i DR1's program, som løb med mit hjerte i aften var lirekassen og spisekammeret.

  Som barn var jeg fascineret af denne "spillemaskine", lirekassen, når nogle optrådte med en sådan på tv. Den er eventyr, gøgl og (uopnåelige) bolchestribede slikkepinde. Den er yndefulde ballerinaer og magisk mekanik. Eller det var den, da jeg var barn. At "gense" en lirekasse er næsten som duften af jordbær og ærteblomster - den rører langt, langt inde bagved.

  Som 18-årig flyttede jeg fra Sjælland til Solskinsøen. Til mit første hjem med eget navn på skødet. En gammel, nedlagt landejendom. Træk og slip fandtes ikke der i de 6 år, jeg levede der. Der var lokum i gården. Der var utætte vinduer og alt for lidt varme. Men der var masser af charme. Og så var der mit elskede spisekammer, som du just fik mindet mig om.

  Tak for "besøget" i dit/jeres meget smukke hjem. "Orange stue" er en perle!

  Som du dog kan trylle...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Tak for at du viste os indefor i dit smukke slot...syntes ind imellem de var lidt streng med udtalelserne..;-).De grønne glas er vel nok flotte og klæder hjemmet utroligt godt...
  mvh.Grethe

  SvarSlet