Nu murer jeg mig snart inde

Haven er inden længe klar til at blive iklædt vinterdragt, og så er det indendørssyslerne, det gælder.

 

Heldigvis sidder jeg lunt og godt inde i min havestue, hvor jeg kan følge med i alt det, der sker derude. Havestuen er mit yndlingsrum her i huset, måske lige næst efter køkkenet, hvor jeg også elsker at regere.

 

I skal i øvrigt have tak for alle de positive kommentarer, I er kommet med efter min medvirken i ’Kender du typen’ for et par dage siden.

 

Flere har sendt mails fra Norge og Sverige og spurgt, om TV-udsendelsen kan ses på nettet. Det kan den. Klik her.

 

20120803_190936

 

Nu er det bogen ’Den hvide have’, det gælder. Og billedet, som I ser her, kommer sikkert med.

14 kommentarer:

 1. Det er ikke sikkert, at andre end danskere med computer på dansk netværk kan se DRs programmer -sådan har det i hvert fald tidligere været.

  SvarSlet
 2. Kaere Claus,
  tak for informationen, den
  udsendelse, skal jeg da helt
  sikkert se i aften.
  Min mor (som endnu ikke er pà
  nettet) er KUN til hvide
  blomster og er selvfòlgelig
  underrettet om bogens udkom-
  melse til foràret !
  Det er utroligt, som du kan
  blive ved, men du er altsà ogsà
  en FANTASTISK god fotograf...

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 3. Kære Paulsen - tak for informationen. Det vidste jeg slet ikke

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  ´Den Hvide Have´... mon jeg kan udholde ventetiden til foråret ?
  Tvivler. Glæder mig til bogen, glæder mig til hvordan jeg kan anvende Gråblad, Lammeøre, Græsser m.m.m. sammen med hvide blomster. Billedet hér ville jeg frygtelig gerne overføre til min egen have, og med krukker kan der jo ´tages væk´ eller ´lægges til´.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Hej Claus,
  Her er en idé - hvad med at fremhæve de smukke avnbøgetræer om aftenen, ved at montere små spots der kan lyse op? Man kan få nogle med samme dimensioner som chaussé- og brosten. Nu hvor scenen er sat, hvorfor så ikke køre stilen helt ud. Også en idé til din nye plads bag huset. Jeg ved du er maksimalist!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 6. Af erfaring ved jeg, at det godt kan lade sig gøre at se programmer på dr.dk selv om man befinder sig både i Norge og Sverige.

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Nu har jeg også fået set den omtalte udsendelsse og jeg kan kun sige at jeg blev bekræftet i, at du er en mand med et særligt veludviklet æstetisk gen. Der er aldrig nogen stilmæssig slinger i valsen hos dig og det er til stor inspiration for os andre med samme interesse, men dog ikke helt samme midler.
  Tak for at du endnu engang gav noget af dig selv.
  De bedste hilsner Dorthe

  SvarSlet
 8. Kære Dorthe - tak for din søde hilsen. Håber, at vi kan blive enige om,at kreativitet ikke koster noget.

  SvarSlet
 9. Och den kan ses i Sverige också! Länken fungerade perfekt. Så fint att få se ditt och din partners hem Claus. Jag fastnade för köket och också för din glasveranda. Här i Sverige har allt varit vitt (väggar, möblker, golv, tak, klädsel på soffor m m) nu i flera år, så det var härligt att se litet färg. PS! Så gulligt med alla era 'bamser' också!

  SvarSlet
 10. Kære Ingmarie - dejligt at linket virkede. Det er jeg glad for at høre.

  SvarSlet
 11. Kære Claus Dalby.

  Jeg glæder mig "også" til bogen
  "Den hvide have" samt en bog om
  små haver. Jeg har en del af dine bøger,"Krukkehaven" samt "Drømme-
  haver" er de populære, nok fordi jeg har en lille byhave.
  Go`weekend.
  Eva

  SvarSlet
 12. Jag väntar med spänning på Den hvide haven!Jag tror det blir din bästa bok; Claus!

  SvarSlet
 13. Moro å se huset ditt! Og hvilken drøm av et kjøkken!
  Ønsker deg en god helg!

  Hilsen Bjørg

  SvarSlet