Nye roser

Jeg er endnu i København og skal i dag blandt andet til møde med Bo Bedre om deres havenummer, der kommer til marts. Det bliver et spændende samarbejde.

 

Og når jeg igen er hjemme i morgen, skal jeg i haven. Dér skal vi have plantet en del nye roser, som ligger og venter på mig.

 

20120809_115110

 

 

Blandt andet ‘Claus Dalby’-rosen, der bliver lanceret næste år. Lørdag den 3. august kl. 13.00 døber jeg den på Rosenfestivalen i Bogense

 

Læs mere om ‘min’ rose her.

10 kommentarer:

 1. Kære claus.
  Datoen står allerede i kalenderen da vi hver sommer tager til Bogense. Rosenfestival´en er nemlig et kapitel for sig, som vi nødigt vil undvære.
  Og ´Dalby´-rosen er Gudesmuk, så naturligvis skal den pryde vores have. Den er selvskreven. Måske til ´det hvide bed´, som vi håber at kunne anlægge til foråret, ... når din bog er læst og studeret, altså ;o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Jeg glæder mig rigtig meget til denne overdådigt smukke hvide rose kommer i handelen. Og det er jo fint timet med, at din bog om den hvide have også kommer i handelen til næste år. Så kan vi rigtig boltre os i det hvide.

  Jeg sætter pinseliljeløg til den store guldmedalje. Jeg har et af dinne billeder siddende på nethinden. Et billede af mange pinseliljer, der stod i højt græs/ukrudt og pyntede geveldigt. Jo, jeg er lidt mere struktureret i mine havegøremål i år - ikke som sidste år, hvor det var på må og få. Og det er takket være dine mange forslag og ideer.
  Bliver du aldrig træt af, at vi "gumpetunge" hugger alle dine ideer, fordi vi ikke selv kan udtænke dem?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Din rose ser rigtig lovende ud. Men du kan da umuligt skrue flere roser ned i haven, medmindre du har fundet en ny skrueteknik.

  hilsen Anne Marie Christensen.

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Din rose ser rigtig lovende ud. Men du kan da umuligt skrue flere roser ned i haven, medmindre du har fundet en ny skrueteknik.

  hilsen Anne Marie Christensen.

  SvarSlet
 5. Bo Bedre! Nå da da. Spændende!

  Har du noget begreb om, hvor høj din nye smukke rose bliver? Jeg har set 80 cm et sted og 150 cm et andet sted. Planlægningstiden er over os, og jeg troede lige, at jeg havde et sted til skønheden. Bliver den 150 cm, må jeg hitte på noget andet.

  SvarSlet
 6. Smuk :-)

  SvarSlet
 7. Din rose skal få den ypperste plads i mit hvide bed :)

  kh Ulla

  SvarSlet
 8. Så smuk den er Claus. Jeg håber at jeg kan være i Bogense til august 2013.Så flot at få sin "egen" rose. Knus Anne

  SvarSlet
 9. Datoen er krydset i kalendren.Er det ikke en smuk festival.Er der hvert år.Mvh Lilbrith J

  SvarSlet
 10. Kære Nette - jeg er temmelig sikker på, at den ikke bliver over 100 cm. Nærmere 80 ...

  SvarSlet