Om igen

Som før skrevet havde jeg i den grad glædet mig til at komme hjem i går aftes for at se, hvor langt drivhusfolkene var kommet. Men jeg undrede mig – mildest talt – noget, da lyset fra bilen ramte drivhuset.

 

 

20121129_143136

 

De profiler, der skulle have været sorte, var nemlig hvide.

 

Straks fik jeg ringet til ejeren af drivhusfirmaet, der meget beklagede denne trælse fejl.

 

20121129_143225

 

Nu kan de så gå i gang med at pille de allerede opsatte profiler ned, fjerne alle gummilister, skille det hele fra hinanden, rense af og male igen. Spændende er det, hvornår jeg så kan vente mit drivhus færdigt.

 

Et uheld kommer sjældent alene: Da montørerne kørte ud af indkørslen, ramte de en af deres egne paller med termoglas, der alle flækkede.

 

Jeg prøver at bevare mit god humør.

25 kommentarer:

 1. Hvor skuffende. Håber at resten af din dag bliver bedre.

  SvarSlet
 2. Og det skal du Claus - bevare dit gode humør.
  Man siger jo også at den der venter - venter på noget godt. Og det bliver bare SÅ godt dit nye drivhus.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. uha de har virkeligt haft en af de dage hvor de burde være blevet i sengen ;) Tænk over at deres dag nok var en del værre end din. Du mister dage med dit færdige drivhus, de mister en masse penge.

  SvarSlet
 4. Stakkels dig Claus!
  Jeg føler med dig. Det her er det man altid frygter, når der er store anlægsprojekter i gang. Det er virkelig frustrerende - og der er ikke meget jeg kan gøre for at løfte dit humør, er jeg bange for.

  Du må bare glæde dig over at de ikke har ødelagt din hæk eller det der var værre, da de kørte galt.

  Kærlig hilsen Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Nej hvor var det da ærgerligt. Men godt det kan rettes, så resultatet bliver, som du ønsker. Held og lykke.

  SvarSlet
 6. Øv, kan godt forstå hvis du blev skuffet, især hvis du har gået og glædet dig til at komme hjem og se hvor langt de var kommet. Men så længe enden er god, er alting godt, som man siger og det er vist mere reglen end undtagelsen med byggeprojekter. Det bliver spændende at se det færdige resultat. :)

  SvarSlet
 7. Åh hvor træls!
  Jeg har selv prøvet at komme hjem til mit hus, der skulle have nye døre og vinduer. Så havde en af dørene hængsler i den forkerte side! Øv! Så jeg kender fornemmelsen.
  Men - jeg synes nu et hvidt drivhus er noget så smukt!!!

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Hvorfor skal det være sort? Alt andet hos dig er hvidt!
  Glæder mig meget til at se resultatet.

  kh
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 9. Undskyld Claus! Men jeg kom altså til at skraldgrine, da jeg læste dit indlæg. Ikke fordi jeg er ondskabsfuld. Slet ikke. Men jeg har et Fyr og Bi gen, som jeg slet ikke kan styre, når nogen ufrivilligt falder på halen ... Ikke dig naturligvis. Du er jo i høj grad at beklage, men montørerne, som kørte ind i al glasset .... og som jo sådan set også er at beklage ....
  Tak for et godt grin på en grå vinterdag og endnu engang undskyld. Forhåbentlig har du været i haven hele dagen og dannet en masse endorfiner, så humøret er steget nogle grader og du tilgiver mig.
  Med de bedste hilsner
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Øv for en skuffelse. Det var synd at der ikke var nogle der opdagede miseren inden du kom hjem og inden der var sat så mange profiler op.
  Også ærgeligt med glassene.

  SvarSlet
 11. ÅHHrrr mega nederen ( som min datter ville sige)
  De bedste opmuntrende hilsner Josefine

  SvarSlet
 12. Nej hvor vanvittigt! Kan godt forstå du skriver at du prøver at bevarer dit gode humør... Men det som du har i vente er godt, og vær at vente på! Så frem med det gode humør

  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 13. Så må man gerne bande lidt:)
  Uh, så mange uheld på én gang.....

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  OP MED HUMØRET og husk at tænke positivt, så kommer du rigtig langt.
  Jeg forstår godt du er rigtig grundig træt af det, men hvem ville ikke være det med sådan en kæmpe fejl. Det positive i hele det her må være, at du nåede at komme hjem og fik dem stoppet inden de var færdige, det ville næsten ikke være til at bære andet hverken for dig eller dem.
  De kære montører har godt nok haft en dårlig dag, når de også tog en af deres egne paller glas med i købet, men det var trods alt godt det var nu og ikke når de kom igen med de rigtige profiler.
  God aften trods alt.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 15. Du er altid god til at holde humøret oppe, og mon ikke at der hurtig kommer anden farve på skelettet.. Jeg kan god se at i har været uheldige og når man nu går og venter.. Pis og papir..Hat og briller. Godt at det ikke var dig der stod bag bilen med den vægt du har fået , det kunne ha gået gruelig galt..og du kunne være endt som Frontfigur .. Ro på nu og snart går det fremad igen. Ha en rigtig god aften.. Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 16. Hej Claus!
  En rigtig thyco brahe dag for dig, jeg er også mega ked af det i dag, vores dejlige retriever er blevet aflivet.
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 17. Kære Jesper - kun, hvis man er hundeejer, ved man, hvordan det er at miste så tro en følgesvend. Trist, trist ...

  SvarSlet
 18. Øv Claus,der var godt nok træls.
  Håber da for dig,at de snart får lavet dit drivhus,så du kan indvige det med maner..

  Jesper...
  Kæmpe trøsteknuz herfra.


  SvarSlet
 19. Kære Claus.
  Jeg tror på du ser positivt på hændelserne. Hvad der er sket, det bliver dit Væksthus ikke mindre formidabelt af, når det står færdigt, klar til at nyde de næste mange mange år. Træls, men alting ordner sig til sidst.
  Kære Jesper, som inkarneret hundeejer, føler jeg (også) med dig.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 20. Kære Iris - og alle I andre. I har helt ret; jeg lader det ikke ødelægge mig gode humør. Jeg er sikker på, at drivhuset bliver helt fantastisk.

  SvarSlet
 21. Uha uha de skal være glad for det ikke var på min matrikel ;)
  Ikke alt går lige glat - godt det er nu og ikke op til sæsonen - og at du har et ekstra med varme og et med kulde ;) Så nyder du det da så meget mere når det bliver færdigt. Sort er da et godt valg netop der i hjørnet. Så skriger det ikke når man kommer op af indkørslen.

  SvarSlet
 22. Kære Claus

  Det er surt surt, men heldigvis er det ikke lige nu haven er på sit højeste og alt andet er vinterklar (i modsætning til os andre dødelige som ikke har dine dejlige gartnere gående:-)). Er sikker på det bliver smukt efterfølgende. Vi levede med en husskade på 2 millioner i over et år stod det på med skidt og møg, og jeg finder stadig skuer og plastdimser i mine bede 2 år efter - se DET er surt :-) Men jeg er som du meget positiv, så det lader jeg mig ikke slå ud af.
  God fredag fra Værløse - Sarah

  SvarSlet
 23. Puha Claus - der havde jeg nok reageret som Maude fra Matador.
  Hvor trælst altså !
  Sejt at du kan bevare humøret:-)
  Jeg glæder mig fortsat.

  SvarSlet
 24. Nei så irriterende, både med profiler og glass! Du hadde vel tenkt å ta det i bruk nå i vinter, så denne forsinkelsen må da påvirke dine planer.

  Huset ser meget fint ut da, og så synes jeg det var interessant at du vil ha sorte profiler på dette huset, gleder meg til å se det ferdig innredet og med hagen rundt, er nemlig meget svak for de mørke profiler i den grønne hage :)

  SvarSlet