Ren terapi

Når det bliver koldt, mørkt og trist udenfor, finder jeg forårsbillederne frem, og så bliver jeg straks transformeret et halvt års tid frem i tiden.

 

20120506_065141

 

20120506_065306 20120506_065910 20120506_064537

 

20120506_065055

 

20120506_065833 20120506_065550 20120506_065102

 

20120506_070606

  

Prøv selv. Mon ikke, I kan genkalde jer stemningen af den grønne bøgeskov og fuglenes skønne fløjt.

 

Jeg kan ...

10 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder Claus! Ja, det hjelper virkelig å se slike bilder av foråret!- men mine bilder er nok langt fra så fargerike og frodige som dine :-)
  Takk for dine alltid like inspirerende innlegg!
  Stein

  SvarSlet
 2. Neeej, Claus! Så langt er jeg slet ikke nået endnu. Jeg nyder stadig det efterår, som vi jo i virkeligheden har for tiden. Arbejder stadig næsten hver dag i haven, hvor de sidste af roserne blomstrer, om end sparsomt, den store, japanske Hortensia stadig blomstrer blomstrer blåt, og parykbusken ikke mindst gløder i hele sin røde farvepragt med alt løvet intakt.
  Og så elsker jeg de nøgne træers grafiske tegning mod den lyse blågrå himmel. Det er da fantastisk, synes jeg, så jeg lever stadig i nuet i haven, selv om det ind imellem er en smule gråt derude, og det bliver tidligt mørkt. Og ind imellem går jeg ture ved stranden, enten ved havet eller fjorden. Der findes ikke dårligt vejr osv. osv.
  Happy Autumn Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Man bliver i godt humør af at se de skønne farver i forårsblomsterne ingen tvivl om det og det er dejligt når nu der er gråt i gråt udenfor i november.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og dejligt at huske på, hvad der venter.

  For nogle år siden fik jeg en digital billedramme, jeg ligger gerne forårs - og sommerbilleder ind på den om vinteren. Billedet skifter hver time. På et tidspunkt satte jeg den til at skifte hvert minut, men det gav for mange pauser, hvor jeg stod og ventede, istedet for at fortsætte med at lave mad osv.

  Ren terapi.

  SvarSlet
 5. Det har du ret i, det er ren terapi at kigge sine billeder igennem og nyde hvor smuk haven har været gennem året.
  Din kombination af de lilla og Spring green tulipanerne i forrige indlæg er så smuk og fin jeg får lyst til at springe ud og købe ind og gøre det efter, men mine hænder er færdige med at lægge løg for i år.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Smukke billeder. Et fantastisk flor. Altid dejligt at mindes hvordan haven har set ud i året der snart er gået.
  Jeg spurgte igår på den ´blå-violette´ plante der pryder scenen med bl.a. ´Spring green´ og ´Shirley´, måske andre kan hjælpe? Synes den er skøn og passer perfekt til Tulipanerne.
  God dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Pragtfuldt...så dejlige billeder. Kejserkronen er ... fantastisk - elsker bare den blomst :D
  God weekend

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Det er sørme nogle flotte billeder!!
  Tak fordi du vil dele med os.
  mvh,
  Kim

  SvarSlet
 9. Skønt Claus.
  Det første jeg tænkte var: "YES!"

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Ha, ha, ha! Galet vackert, blir på otroligt bra humör när jag ser de här bilderna med löften om vår. Snart är vi där!

  SvarSlet