Så går vi i gang

Så er jeg ankommet til Bella Centret, og nu skal vi i gang med at sætte vores stand op.


Har været på Grønttorvet og købe afskårne blomster. Dem kan vi ikke undvære. Vender tilbage, når standen står klar. Ses ...

 

5 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse. Meget dejligt, at kunne følge med her, når vi ikke kan deltage.
  Glæder mig vanvittigt til postens ankomst i den nærmeste fremtid. Har forstået, at bogen allerede er afsendt. Tusind tak til dig og teamet bag Klematis.
  Stor hilsen fra Marthe

  SvarSlet
 2. Kære claus.
  Desværre har jeg ikke mulighed for at besøge Bogmessen, men `Vis mig dit drivhus´ skal nok finde vej til mig, også, blot på et senere tidspunkt ;o) Og OM jeg glæder mig? Viiiiiildt!
  Når jeg ser din opsats bliver jeg så glad, for den er helt igennem smuk. Sådan et par stykker måtte mere end gerne ´optræde´ i min have næste forår. - Kan næsten ikke vente til du vender tilbage med billeder af jeres stand. Den så virkelig flot ud sidste år, men mon ikke den overgår sig selv i år? Er spændt på at se hvilke blomster der bliver ´svunget´ i opsatsen. Sukkkkkk ...
  Rigtig god salgsdag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt, at du kan finde til Amager, jeg bor kun 4 km fra Bella centret. Tages der entre for og komme ind til bogmessen ?
  Håber du får en fantastisk weekend med mange solgte bøger .
  Mange hilsner
  Helle

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt, at du kan finde til Amager, jeg bor kun 4 km fra Bella centret. Tages der entre for og komme ind til bogmessen ?
  Håber du får en fantastisk weekend med mange solgte bøger .
  Mange hilsner
  Helle

  SvarSlet
 5. Spændende at deltage i sådanne messer!

  Får associationer til dengang jeg arbejdede som dekoratør, og jeg var med til at opsætte mange stande på Roskilde Messen... Uhm... cirkushesten kan næsten dufte høet! :-)

  *SMIL* fra Lisbet
  - som tager gemalen under armen og kigger forbi din stand fredag eftermiddag...!

  SvarSlet